Massages

Laat je verrassen door het aanbod van massages bij Elaisa

Bij Elaisa heb je een mooi aanbod van zowel gekende als minder gekende massages.

We maken graag gebruik van zuivere etherische oliën bij zowel de massages als verdamping in de verschillende ruimtes.
Op die manier scheppen we een gezondheidsbevorderende omgeving.

 

Tijdens de zwangerschap bieden we een zwangerschap massage, skincare behandelingen (met uitzondering van de rituelen), de Shirodhara behandeling, Energetic Water Experience en Cranio-sacraal therapie.

We vragen vriendelijk je aankomst- en vertrektijd te respecteren, aangezien geboekte behandelingen hiertussen worden ingepland. Graag aanpassingen hiervan tijdig doorgeven, zodat wij indien nodig onze planning nog kunnen aanpassen.

Ontspanningsmassage

25 min. – € 49,00
50 min. – € 99,00
100 min. – € 169,00

Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van je af te laten glijden.
Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer je jezelf niet lekker in je vel voelt. Maar het kan ook gewoon een momentje van pure verwennerij zijn.

LEES MEERRESERVEER

Zwangerschap Massage

50 min. – € 99,00

Met geruststellende aanrakingen brengt deze massage ontspanning tijdens de zwangerschap aan moeder en kind. Daarnaast draagt ze ook bij tot een emotioneel en energetisch evenwicht waarbij de diepe verbinding tussen moeder en ongeboren kind centraal staat. Ze verhoogt de mentale gezondheid, verbetert de bloedcirculatie en boost de immuniteit. Er ontstaat een veilig en geborgen gevoel dat bevorderlijk is voor de groei van de baby.

LEES MEERRESERVEER

Full Body: Ayurvedische drukpuntenbehandeling

50min – €99,00 –
Boekbaar op oneven weken op vrijdag & zaterdag om 20u.

Geniet van een moment van rust en ontspanning, waar eeuwenoude wijsheid en moderne wellness samenkomen. Onze Ayurvedische massagetechnieken zijn een waar geschenk voor diegenen die verlangen naar diepe harmonie en innerlijke balans.

Stap binnen in een wereld van herstel en ontdekking, waar eeuwenoude wijsheid en moderne wellness samensmelten. Ontgrendel je energie, omarm de rust en laat jezelf opnieuw definiëren op deze Ayurvedische reis naar welzijn.

LEES MEERRESERVEER

Lomi Lomi Massage

50 min. – € 99,00 / 90 min. – €175,00
Deze massage is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Met vloeiende, zachte bewegingen laat de Lomi lomi massage alle spanningen van je wegvloeien. Dit traditioneel, Hawaïaans massages traditionele ritueel brengt de eenheid en harmonie in jezelf en met je omgeving weer in balans. Je energie wordt geboost en deze massage werkt helend voor lichaam, geest en ziel.

LEES MEER

Deep Tissue Massage

25 min. – € 55,00
50 min. – € 109,00

Wanneer een gewone ontspanningsmassage ontoereikend is voor jouw vastzittende spieren, kan de stevigere dieptemassage mogelijks wel resultaat geven. Tijdens een deep tissue massage wordt er met een erg stevige druk op de te behandelen zone(s) gewerkt. Hierdoor kunnen knopen en verklevingen versoepeld worden.

  • Bij 25 minuten wordt doorgaans één zone naar wens gemasseerd.
  • Bij 50 minuten kunnen maximum twee zones naar wens gemasseerd worden.
LEES MEERRESERVEER

Hot Stone Massage

50 min. – € 99,00

De Hot Stone behandeling brengt een aangename warmte diep in je lichaam, een ware weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep in de spieren en zorgt voor een deugddoende relaxatie en stevige aarding.

LEES MEERRESERVEER

Hot & Cold Stone Massage

50 min. – € 99,00

Een hot stone massage met net dat tikkeltje meer. Bij deze unieke versie werken we met warme basaltstenen én koude marmerstenen. Door afwisselend warmte en koude met elkaar te combineren krijgt je immuniteit een boost en ervaar je een diepe relaxatie.

LEES MEERRESERVEER

Ayurvedische Oliemassage

50 min. – € 99,00

Deze uitzonderlijke ontspanningsmassage wordt gekenmerkt door lange harmoniserende bewegingen die grote delen van het lichaam in één vloeiende handeling met elkaar verbinden.
Deze weldadige oliemassage is erop gericht zowel lichamelijke als geestelijke ballast te elimineren.

LEES MEERRESERVEER

Kristalmassage

50 min. – € 99,00
75 min. – € 125,00

Een massage met kristallen en halfedelstenen is een bijzondere en subtiele ervaring voor mensen die zich aangetrokken voelen tot helende werking van kristallen. Jouw gehele lichaam wordt gemasseerd met verschillende koude en warme kristallen in combinatie met warme olie.

LEES MEERRESERVEER

Queen's Lounge Duo-Massage package

120 min. – € 295,00 / 2 pers.

Onze DUO Massage Package is geïnspireerd op het element aarde. Deze unieke beleving gaat gepaard met natuurlijke elementen zoals wind, het landschap, geluiden uit de natuur en de weldaad van een ontspannende massage op een unieke locatie bij Elaisa: de Queen’s Lounge.

Beschikbaar van mei tot september boven 23°C
LEES MEERRESERVEER

Lakeside Duo-Massage

50 min. – € 260,00 / 2 pers.
75 min. – € 390,00 / 2 pers.

De ultieme combinatie van natuur met een ontspanningsmassage voor twee.
Deze duo-ontspanningsmassage werkt op een milde manier in op de spieren, de bloedsomloop en de huid.

Beschikbaar van mei tot september boven 23°C
LEES MEERRESERVEER

Massage concert

60 min. – op aanvraag vanaf 6 pers.
Deze massage is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com of per telefoon +32 (0) 89 39 09 96.

Beleef deze unieke ervaring bij Elaisa: een combinatie van live muziek, met oeroude instrumenten, zang en massage-technieken die op elkaar zijn afgestemd, resulteert in een diepere rust en ontspanning die niet te evenaren is ten opzichte van de meer traditionele massages.

LEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa