Ayurvedische massage

50 min. –   € 99,00
Deze massage gebeurt bij voorkeur zonder badkleding. Uiteraard blijft u discreet bedekt.

Ayurveda, wat zoveel betekent als ‘de leer van het leven’, is een oude Indische vorm van heling die je laat kalmeren, doet herleven en verjongen. Deze massage is gebaseerd op het herstel van evenwicht tussen lichaam en geest.

Dit Indische ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en pakt jouw gezondheid aan op een holistische en traditionele manier. De filosofie van de Ayurvedische massage draait enerzijds om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het toepassen van specifieke massagetechnieken die het lichaam weer als één geheel laten voelen. Anderzijds hebben deze technieken ook een ontgiftende werking doordat ze o.a. het lymfestelsel aanwenden waardoor het lichaam zich kan ontdoen van toxines.

Trakteer jezelf op een heerlijke Ayurvedische massage en ervaar direct de voordelen voor lichaam en geest.

Wat kan je verwachten van een Ayurvedische massage?

De Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage waarbij ook de voeten, armen en gezicht meegenomen worden.

Het gebruik van een weldadige hoeveelheid warme olie, verrijkt met etherische oliën, is kenmerkend voor een Ayurvedische massage. Onze olie is zuiver en plantaardig en zit vervolgens boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren baat bij hebben.

Bij elke massage voegt de masseur nog een positieve intentie toe aan de olie, zodat deze massage een nog diepgaande, holistische werking kent.

Tip

Indien je de verkregen ontspanning en de positieve effecten van de massage wilt vergroten, voeg je best nog een Ayurvedische oliegieting of shirodhara toe aan je massage. Dit authentiek ritueel is een ware weldaad voor helderheid en ontspanning van het hoofd.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws