Shirodhara

30 min. –   € 95,00

Deze behandeling is geschikt voor zwangere vrouwen, ook na de 2de kwartaal van de zwangerschap.

 

Shirodhara betekent letterlijk “een stroom over het hoofd”. Ondanks de Shirodhara een eeuwenoud Ayurvedisch ritueel is, laat de praktijk toch zien dat dit vaak voor de moderne mens nog steeds een krachtig hulpmiddel is. De behandeling is uiterst geschikt bij mentale vermoeidheid en spanning gerelateerde klachten, zoals slapeloosheid, rusteloosheid, hoofdpijnen, etc.

Shirodhara is een gecombineerde behandeling met hoofdmassage en een continue oliestroom over het gehele voorhoofd alsook over en rond het derde oog, wat zeer stress verlagend werkt. Deze combinatie is een ultieme weldaad voor het in evenwicht brengen van het zenuwstelsel.
Het is net door deze stroom constant te laten vloeien, in combinatie met de perfecte temperatuur van 41 graden, dat je dieper en dieper kunt wegzakken in een weldoende staat van rust.

Een Shirodara brengt een grote mentale ontspanning. Er ontstaat een gevoel van helderheid en openheid en maakt het lichaamsnatuurlijke gevoel van balans en harmonie wakker. Het laat je in een staat van vrede en kalmte drijven doordat het jouw psyche kalmeert. Shirodhara wekt een meditatief gevoel op.

Wat kan je verwachten van een Shirodhara?

Warme olie wordt met behulp van een koperen pot die boven het hoofd hangt, langzaam met een continue stroom op jouw derde oog gegoten. Vervolgens stroomt deze olie doorheen de haren weg.

Naast een verjongingskuur voor het zenuwstelsel, krijgen de haren ook een diepgaande voeding.

Na deze behandeling wordt aangeraden om een douche te nemen.

* Deze behandeling kan niet in duo geboekt worden.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws