Holistische behandelingen

Laat je verrassen door het aanbod van holistische behandelingen bij Elaisa

In onze afdeling holistische behandelingen heb je de mogelijkheid om je te laten ondersteunen in zowel je emotioneel als fysiek welzijn. Wil je jouw lichamelijke gezondheid aanpakken of wens je graag te ontgiften neem dan eens een kijkje bij gezondheid of detox.

Heb je energetische en/of emotionele ondersteuning nodig, dan kan de afdeling energie & emoties je misschien interesseren.

Zou je graag meer willen weten over de Ayurvedische aanpak wat betreft je emotionele en lichamelijke klachten, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Ayurveda.

Indien je het verlangen voelt om op een dieper zielsniveau of tot op celniveau te werken, dan kan je in de mind & soul afdeling misschien je gading vinden.

 

Tijdens de zwangerschap bieden we een zwangerschap massage (vanaf week 13 van de zwangerschap), skincare behandelingen (met uitzondering van de rituelen), de Shirodhara behandeling, Energetic Water Experience en Cranio-sacraal therapie.

High Frequency Chakra Tables - Gold

60 min. – € 115,00

Ervaar een diepgaand klankbad in onze High Frequency-ruimte. Terwijl je op prachtige lavastenen tafels ligt, zorgen gongs, klankschalen en stemvorken op jouw lichaam voor een sterke verbinding met hemel, aarde en je eigen lichaam.

ReserverenLEES MEER

High Frequency Chakra Tables - Diamond

90 min. – € 170,00

Deze uitgebreide High Frequency-behandeling dompelt jou onder in een klankbad van gongs, klankschalen en stemvorken op jouw lichaam. Deze trillingen zorgen voor een sterke verbinding met hemel, aarde en je eigen lichaam. Geniet vervolgens van een wonderlijke, grondende massage met warme, transformerende obsidiaankristallen.

ReserverenLEES MEER

Private Hathor Ritueel

60 min - €99,00 per persoon - gelieve enkele dagen op voorhand te reserveren Dit ritueel is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Deze sessie is een uitnodiging om diep te duiken in de helende frequenties van geluidstrillingen.
Geïnspireerd door de rituelen van het Oude Egypte word je meegenomen op een diep ontroerende innerlijke reis.

LEES MEER

High Frequency Room

90 min. – € 185,00
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Het is een plaats en beleving die een hele diepe rust brengt omdat je er op een bijzondere manier even buiten tijd en ruimte wordt gebracht.  De donkerte, de klanken, de lichtstraal, het zacht overgieten van zuivere kristalkwarts en de trilling van blad goud brengen beweging in elke molecule van je lichaam.

LEES MEER

Soulhealingsessie (Wedergeboorte)

90 min. –  €155,00
Maandag 27 en dinsdag 28 maart, maandag 17 en dinsdag 18 april, maandag 29 en dinsdag 30 mei
10:30 – 12:00 / 12:30 – 14:00 / 14:30 – 16:00

Tijdens deze energetische proceswerksessie wordt er gewerkt op de laag van hart en ziel. Er vindt een reset plaats van lichaam, geest en ziel en je stemt je af op je authentieke zelf. De sessie bevat ook een liefdevol Ho’oponopono ritueel voor vergeving van jezelf en de ander.

LEES MEER

Cranio-sacraal Therapie (biodynamisch)

Iedere dag behalve op donderdag en zondag.

50 min. – € 99,00

Deze holistische behandelingsmethode wordt gekenmerkt door niet invasieve, zachte doch diepgaande aanrakingen om het zenuwstelsel opnieuw uit te balanceren. Wanneer je spanning gerelateerde klachten ervaart, dan is deze behandeling iets voor jou.

ReserverenLEES MEER

Discover Ayurveda

80 min. – € 179,00

Deze behandeling bestaat uit een harmoniserende volledige Ayurvedische oliemassage gevolgd door een diep ontspannende Shirodhara of oliegieting. Dé ultieme weldaad voor een overprikkeld zenuwstelsel en de snelste weg naar een leeg hoofd.

ReserverenLEES MEER

Shirodhara

30 min. – € 95,00

Tijdens deze ultieme geestontspannende behandeling stroomt ononderbroken een verwarmde oliestraal, op een langzaam tempo, over je voorhoofd. Terwijl de weldoende olie vloeit, geniet je van een dieprelaxerende hoofdmassage.

ReserverenLEES MEER

Energetic Sound Treatment

60 min. – € 125,00
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Energetic Sound Treatment is een methode om de trilling van de mens in positieve zin te beïnvloeden. Bepaalde frequenties die vrijkomen bij het produceren van specifieke klanken, herinneren je cellen aan hun gebalanceerde staat van zijn.

LEES MEER

Soul Reading

50 min. – € 115,00
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Soul Reading is er op gericht om bewustzijnsgroei en een positieve emotionele ontwikkeling te bevorderen.

 

 

LEES MEER

Energetic Water Experience

Nieuw – 50 min. –  € 119,00
Tussen 12-15u op woensdag en zaterdag

Gedurende 50 minuten neemt de Energetic Water Experience je terug naar een diepe staat van vrede.
Een bijzondere ervaring met ontspannende muziek langs het water gecombineerd met een onderwaterconcert van walvissen laat je als het ware drijven tussen twee werelden.

Badkleding is verplicht tijdens deze sessie.

ReserverenLEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa