Private Hathor Ritueel

60 min – €99,00 per persoon – gelieve enkele dagen op voorhand te reserveren

Deze sessie kan ook als duo sessie geboekt worden.

Deze sessie is een uitnodiging om diep te duiken in de helende frequenties van geluidstrillingen. Geïnspireerd door de rituelen van het Oude Egypte, word je meegenomen op een diep ontroerende innerlijke reis.
De kwantumfysica leert ons hoe diepgaand de impact is van Klank. Wij als vibrerende wezens zenden voortdurend een vibratie uit, en door het gebruik van frequentie kunnen we onze staat van zijn beïnvloeden en veranderen. Klank kan naar diepere delen van onszelf reizen en stagnerende energie losmaken of loslaten.

De bedoeling van deze sessie is om je te ondersteunen bij het loslaten van stress en zwaarte en om alle cellen van je lichaam op te laden. We beginnen met een moment om ons af te stemmen op waar je bent en wat je nodig hebt. Op basis van jouw persoonlijke behoeften stemmen we de sessie af en helpen we je diep te ontspannen, los te laten wat niet meer nodig is en je te richten op een vernieuwde, opgeladen versie van jezelf.

Je wordt omringd door de diepe klanken van klankschalen, die je tot diepe ontspanning brengen. De trillingsverwekkende geluiden van het Sistrum ondersteunen je lichaam bij het loslaten, en de helende geluiden van de menselijke stem helpen je om alle cellen van je lichaam weer op te laden. Je verlaat deze sessie met een verfrist gevoel in lichaam, geest en ziel.

Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dagentree

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws