Skin & Body Care

Je huid verdient het beste uit de natuur

Elaisa gebruikt voor haar skin – & bodycare behandelingen de zeer hoogwaardige producten van Alqvimia. De voortreffelijkheid van de Alqvimia producten is gebaseerd op het revolutionaire concept van integrale schoonheid waarbij de zoektocht naar een perfecte balans tussen gezondheid, welzijn en uiterlijke schoonheid centraal staat.

Bij het merk Alqvimia heb je een mooi aanbod van verzorgingen helemaal in het teken van de Egyptische cultuur met Dodezeezouten, klei, zuivere etherische oliën en rijke, voedende basisoliën.

Ontdek hier ons uitgebreid aanbod van gelaatsverzorgingen, lichaamsbehandelingen en rituals.

Skincare Fresh Up

25 min. – € 44,00

Nood aan een Fresh Up voor je gelaat? Deze behandeling is een compacte en verfrissende gelaatsverzorging met natuurlijke en biologische ingrediënten. Ervaar de kracht van de natuur op je gelaat en geniet van een opgefriste, blije, stralende huid.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Harmony

50 min. – € 85,00

Even wegdromen terwijl je geniet van een gelaatsverzorging met 100% natuurlijke ingrediënten. Deze behandeling neemt je mee in een unieke verzorging aangepast aan jouw huidtype en de specifieke noden van jouw gelaat. Het gebruik van de etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zorgen voor het herstel van je huid en harmonie in je geest en lichaam. Voel je op en top vrouw na dit relax- en zelfzorg ME-time moment.

LEES MEERRESERVEER

Skincare for Men 'Hercules'

50 min. – € 85,00

Skin Care for Men is een behandeling speciaal voor heren die het beste voor zichzelf willen. Deze persoonlijke verzorging geeft jouw huid wat het op die moment nodig heeft. Geniet van een ME-time moment met de 100% natuurlijke producten van Alqvimia.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Luxury Wellness

90 min. – € 125,00

Ervaar een unieke gelaatsverzorging in combinatie met een hoofd, nek- en schoudermassage. De 100% natuurlijke kwaliteitsvolle producten van Alqvimia laten jouw huid en geest stralen. Deze behandeling activeert het zelfhelend vermogen van je huid en geeft je een diep ontspannende ervaring doorheen al je zintuigen. Ontdek de kracht van essentiële oliën en de natuur op je huid en geniet van de reis die deze sensatie aan geuren oproept.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Facial Luxe Eternal Youth

90 min. – € 149,00

Verwen jezelf met de luxueuze gelaatsbehandeling van Alqvimia. Een ware anti-aging, een verstevigend zichtbaar effect, zonder het botoxgegeven, met 100% natuurlijke luxe verzorgingsproducten.
Een combinatie van de eigenste elementen vanuit de zee en de aarde. Modder, zeewier en witte kwarts.

LEES MEERRESERVEER

Bodycare Specials

Ontdek onze Bodycare Specials

Ottomaanse Hammam

50 min. – € 99,00 pp (max.2 pers.)
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

In een prachtige ruimte, het Laconium, wordt een authentiek reinigingsritueel van het lichaam aangeboden, dat zijn oorsprong kent in het Romeinse rijk.

LEES MEER

Modderpakking

50 min. – € 89,00
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Een modderpakking met de krachtige werking van de Dode Zee is ideaal als je jouw spieren, gewrichten en huid een ware boost wil geven.  Laat je inwikkelen in dit kostbare goedje en ervaar de duizend jaar bewezen heilzame werking.

LEES MEER

Algenpakking

50 min. – € 89,00
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Geniet van het groene goud.  Speciaal voor je huid en lichaam stelden we een regenererende algenpakking samen op basis van zeewieren die het lichaam stimuleren , ontgiften en verstevigen. Een bodywrap met algen werkt ideaal bij vermoeidheid of als je last hebt van stress, spier- en gewrichtsproblemen.

LEES MEER

Bodycare Golden Rituals

100 min. / 120 min.

Ieder Bodycare Golden Ritual bevat een peeling, modderpakking, een reinigende gezichtsverzorging met scrub & masker en een ontspanningsmassage voor het hele lichaam.

Queen Of Egypt

100 min. – € 179,00

Geniet van een schoonheids – en verzorgingsritueel dat de koningin in jou ontwaakt. Waan je even terug ten tijde van het oude Egypte. Ervaar hoe de exotische geuren met subtiele nuances van wierook en mirre je huid verjongen en je natuurlijke aantrekkelijkheid benadrukken. We verwennen je lichaam en huid met etherische oliën en serene rituelen.

LEES MEERRESERVEER

Oasis Of Serenity

100 min. – € 179,00

Ontvlucht even alle drukte en geniet van een diep relaxerende schoonheids- en verzorgingsritueel voor body-mind & soul die jou innerlijke balans herstelt.

LEES MEERRESERVEER

Elaisa Duo Exclusive Wellness

120 min. – € 380,00 (voor 2 pers.)
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Heerlijk genieten met z’n twee van een bijzonder schoonheids-en verzorgingsritueel waar zowel jullie gelaat als lichaam ondergedompeld worden met het beste uit de natuur.
De Oasis of Serenity -of Queen of Egyptbehandeling is hier de keuze die jij kan maken, om jullie samen te laten genieten van deze ervaring en beleving met al jullie zintuigen.

LEES MEER

Bodycare Diamond Rituals

120 min.

Elk Bodycare Diamond Ritual bevat een peeling, een reinigende gezichtsverzorging met scrub & masker en een ontspanningsmassage voor het hele lichaam uitgevoerd met de natuurlijke cosmetica van het Alqvimia Sensuality gamma.

Garden of Wishes ISIS

120 min. – € 249,00

Ervaar een exclusief schoonheids-en verzorgingsritueel waarbij je lichaam en huid verwend worden met hoogwaardige natuurlijke cosmetica. Bulgaarse roos, jasmijn en oranjebloesem zijn enkele essentiële oliën die je zintuigen zullen prikkelen tijdens dit luxe verwenmoment.

Deze bijzondere pure producten zullen de vrouw haar kracht laten herinneren. Laat je meenemen naar een diepere reis in jezelf, waar jouw schoonheid, sensualiteit, creativiteit en zoveel meer als een parel (vaak nog) verborgen zit.

LEES MEER

Garden of Wishes RA

120 min. – € 249,00

Een exclusief schoonheids-en verzorgingsritueel voor mannen die willen verbinden met je mannelijke kracht door de kracht van natuurlijke cosmetica. Sandelhout en Vetiver zullen je onder andere herinneren aan je potentieel, de beste versie van jezelf en jouw authenticiteit. Laat je meenemen naar een diepere reis in jezelf, waar jouw gelaat, lichaam en geest zullen verzorgd worden met de uitzonderlijke Seductive Man Body oil.

LEES MEER

Elaisa Duo Garden of Wishes ISIS/RA

120 min. – € 480,00 voor 2 pers.
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Genieten op een dieper level met z’n twee van een bijzonder schoonheids-en verzorgingsritueel (ISIS of RA) waar zowel jullie gelaat als lichaam worden verzorgd met het beste uit de natuur als jullie geest connectie zal maken met je pure vrouwelijke en mannelijke essentie.

LEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa