Skin & Body Care

Je huid verdient het beste uit de natuur

Elaisa gebruikt voor haar skin – & bodycare behandelingen de zeer hoogwaardige producten van Alqvimia. De voortreffelijkheid van de Alqvimia producten is gebaseerd op het revolutionaire concept van integrale schoonheid waarbij de zoektocht naar een perfecte balans tussen gezondheid, welzijn en uiterlijke schoonheid centraal staat.

Bij het merk Alqvimia heb je een mooi aanbod van verzorgingen helemaal in het teken van de Egyptische cultuur met Dodezeezouten, klei, zuivere etherische oliën en rijke, voedende basisoliën.

Ontdek hier ons uitgebreid aanbod van gelaatsverzorgingen, lichaamsbehandelingen en rituals.

 

Vanaf dag 1 van de zwangerschap kunnen skincare behandelingen (dan zonder essentiële oliën), met uitzondering van de rituelen, gegeven worden.

Skincare Bindweefselmassage

50 min. – €99.00 / 90 min – €149.00

Ontdek de schoonheid van natuurlijke huidverbetering!
Met bindweefselmassage technieken gaan we op verschillende lagen van de huid werken. Verklevingen in de spieren worden losgemaakt waardoor er een betere circulatie van aanvoer- en afvalstoffen zal plaatsvinden.
De huid wordt hierdoor sterk gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Rimpels gaan vervagen en contouren verstrakken om je huid te laten stralen op een natuurlijke en gezonde manier.

RESERVEER

Skincare Harmony

50 min. – € 99,00

Even wegdromen terwijl je geniet van een gelaatsverzorging met 100% natuurlijke ingrediënten. Deze behandeling neemt je mee in een unieke verzorging aangepast aan jouw huidtype en de specifieke noden van jouw gelaat. Het gebruik van de etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zorgen voor het herstel van je huid en harmonie in je geest en lichaam. Voel je op en top vrouw na dit relax- en zelfzorg ME-time moment.

LEES MEERRESERVEER

Skincare for Men 'Hercules'

50 min. – € 99,00

Skin Care for Men is een behandeling speciaal voor heren die het beste voor zichzelf willen. Deze persoonlijke verzorging geeft jouw huid wat het op die moment nodig heeft. Geniet van een ME-time moment met de 100% natuurlijke producten van Alqvimia.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Luxury Wellness

90 min. – € 145,00

Ervaar een unieke gelaatsverzorging in combinatie met een hoofd, nek- en schoudermassage. De 100% natuurlijke kwaliteitsvolle producten van Alqvimia laten jouw huid en geest stralen. Deze behandeling activeert het zelfhelend vermogen van je huid en geeft je een diep ontspannende ervaring doorheen al je zintuigen. Ontdek de kracht van essentiële oliën en de natuur op je huid en geniet van de reis die deze sensatie aan geuren oproept.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Facial Luxe Eternal Youth

90 min. – € 159,00

Verwen jezelf met de luxueuze gelaatsbehandeling van Alqvimia. Een ware anti-aging, een verstevigend zichtbaar effect, zonder het botoxgegeven, met 100% natuurlijke luxe verzorgingsproducten.
Een combinatie van de eigenste elementen vanuit de zee en de aarde. Modder, zeewier en rozenkwarts.

LEES MEERRESERVEER

Bodycare Specials

Ontdek onze Bodycare Specials

Ottomaanse Hammam

50 min. – € 109,00 pp (max.2 pers.)

In een prachtige ruimte, het Laconium, wordt een authentiek reinigingsritueel van het lichaam aangeboden, dat zijn oorsprong kent in het Romeinse rijk.

LEES MEERRESERVEER

Algenpakking

50 min. – € 109,00

Geniet van het groene goud.  Speciaal voor je huid en lichaam stelden we een regenererende algenpakking samen op basis van zeewieren die het lichaam stimuleren , ontgiften en verstevigen. Een bodywrap met algen werkt ideaal bij vermoeidheid of als je last hebt van stress, spier- en gewrichtsproblemen.

LEES MEERRESERVEER

Bodycare Golden Rituals

100 min. / 120 min.

Ieder Bodycare Golden Ritual bevat een peeling, modderpakking, een reinigende gezichtsverzorging met scrub & masker en een ontspanningsmassage voor het hele lichaam.

Queen Of Egypt

100 min. – € 189,00

Geniet van een schoonheids – en verzorgingsritueel dat de koningin in jou ontwaakt. Waan je even terug ten tijde van het oude Egypte. Ervaar hoe de exotische geuren met subtiele nuances van wierook en mirre je huid verjongen en je natuurlijke aantrekkelijkheid benadrukken. We verwennen je lichaam en huid met etherische oliën en serene rituelen.

LEES MEERRESERVEER

Elaisa Duo Exclusive Wellness

120 min. – € 395,00 (voor 2 pers.)
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Heerlijk genieten met z’n twee van een bijzonder schoonheids-en verzorgingsritueel waar zowel jullie gelaat als lichaam ondergedompeld worden met het beste uit de natuur.
De Oasis of Serenity -of Queen of Egyptbehandeling is hier de keuze die jij kan maken, om jullie samen te laten genieten van deze ervaring en beleving met al jullie zintuigen.

LEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa