Skin & Body Care

Je huid verdient het beste uit de natuur

Bij Elaisa gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten voor zowel de gelaatsverzorgingen als voor de lichaamsbehandelingen. Denken we hierbij aan etherische oliën, zuiverende zouten, klei, natuurlijke oliën enz …

De bekende merken Alqvimia en Team Dr Joseph, beide gekend voor natuurgetrouwe producten, worden standaard aangewend voor de meeste toepassingen.

Bij het merk Alqvimia heb je een mooi aanbod van verzorgingen helemaal in het teken van de Egyptische cultuur met Dodezeezouten, klei, zuivere etherische oliën en rijke, voedende basisoliën.

Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod van gelaatsverzorgingen, lichaamsbehandelingen, rituals, manicure & pedicure en onze arrangementen.

Skincare Fresh-Up

25 min. – € 44,00

Nood aan een Fresh Up voor je gelaat?  De Skin Care Fresh up is een compacte en verfrissende gelaatsverzorging met natuurlijke en biologische ingrediënten.  Deze behandeling geeft jouw huid net datgene wat het nodig heeft om weer stralend voor de dag te komen.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Harmony

50 min. – € 79,00

Even wegdromen terwijl je geniet van een complete gelaatsverzorging met natuurlijke en biologische ingrediënten. Onze Skin Care Harmony neemt je mee in een unieke verzorging aangepast aan jouw huidtype en de specifieke noden van jouw gelaat. Het gebruik van de etherische oliën en natuurlijke ingrediënten zorgen voor het herstel van harmonie in je geest en van je huid.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Men 'Hercules'

50 min. – € 85,00

Skin Care ‘Hercules’ is een behandeling speciaal voor heren die het beste voor zichzelf willen. Deze ideale verkwikkende behandeling zorgt voor een vitale gezichtshuid en is aangepast aan jouw huidtype. Rimpeltjes en lijnen zijn na deze behandeling zichtbaar verminderd.

LEES MEERRESERVEER

Skincare Luxury Wellness

90 min. – € 125,00

Ervaar een luxueuze unieke gelaatsverzorging en rug-, nek- en schoudermassage tijdens dit zalige combinatiepakket. De ideale behandeling voor mensen die leven onder druk en stress, waarvan het lichaam vastzit en dringend nood heeft aan doorstroming en ontspanning.

LEES MEERRESERVEER

Modderpakking

50 min. – € 79,00

Een modderpakking met de krachtige werking van de Dode Zee is ideaal als je jouw spieren, gewrichten en huid een ware boost wil geven.  Laat je inwikkelen in dit kostbare goedje en ervaar de duizend jaar bewezen heilzame werking.

LEES MEERRESERVEER

Algenpakking

50 min. – € 79,00

Geniet van het groene goud.  Speciaal voor je huid en lichaam stelden we een regenererende algenpakking samen op basis zeewieren die het lichaam stimuleren , ontgiften en verstevigen.
Een bodywrap met algen werkt ideaal bij vermoeidheid of als je last hebt van stress, spier- en gewrichtsproblemen.

LEES MEERRESERVEER

Queen Of Egypt

100 min. – € 179,00

De Queen of Egypt-verzorging is een schoonheids- en verzorgingsritueel die de koningin in jou ontwaakt. Waan je even terug ten tijde van het oude Egypte. Terwijl de verleidelijke en typische geuren van weleer je diep doen wegzinken en ontspannen, gaan we je lichaam en huid verwennen met het summum van etherische oliën en serene rituelen.

LEES MEERRESERVEER

Oasis Of Serenity

100 min. – € 179,00

Ontvlucht even alle drukte en geniet van een zalig ontstressende lichaamsverzorging. Ontdek deze combinatie van een anti-stress lichaamsbehandeling en een verzorgende, voedende gelaatsverzorging. Beide doordrongen met de sensaties van etherische oliën die vrede en relaxatie brengen voor zowel lichaam als geest.

LEES MEERRESERVEER

Elaisa Duo Exclusive Wellness

120 min. – € 380,00
Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: info@elaisawellness.com

Heerlijk genieten met z’n twee van een exclusieve wellnessbehandeling waar zowel jullie lichaam als gelaat ondergedompeld worden in pure luxe. Ervaar samen een zalige opeenvolging van een hemelse duomassage en deugddoende verzorgingen met het beste uit de natuur.

LEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa