Over Elaisa

Energetic Wellness, midden in de natuur

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met zijn geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. Hier is ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf.

Elaisa staat voor Egypte – Lemuria – Atlantis – Inner Source Activation.

In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt onze wellness je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen.
Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie.

Elke mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt ons uiteenlopende aanbod, bijzonder in Europa, veel verder en dieper dan de traditionele wellness.

Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering.

Ons complex

Energetic Wellnes, midden in de natuur

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden.
Hier is ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf.

Onze aanpak

De vijf pijlers van Elaisa

Ons team

De piramide van balans

Om in bewustzijn te kunnen groeien werden er in onder andere Egypte vier pijlers in acht genomen. Elke pijler staat voor een onmisbaar aspect voor het bereiken van een gebalanceerde hogere staat van bewustzijn. Deze vier pijlers liggen Elaisa na aan het hart.

  • Je relatie tot jezelf en de ander
  • Je relatie tot je fysieke lichaam en andere energetische lichamen, inclusief je Ka-lichaam
  • Je bewuste relatie tot de sacrale elementen water, aarde, vuur, lucht en ether
  • Je dienstbaarheid aan anderen, het universum, de aarde, de maatschappij

Elaisa biedt je met haar uitgebreid aanbod de mogelijkheid om aan de slag te gaan met elk van deze vier pijlers.

Ook het team van Elaisa wordt opgeleid met de piramide van balans als uitgangsbasis. Het team dat in Elaisa voor je ter beschikking staat, hecht dan ook belang aan zuiverheid en een hoge mate van dienstbaarheid vanuit het hart.  Hun toewijding en passie geven een extra dimensie aan jouw beleving van de massages, de behandelingen, de sauna’s, opgietingen en workshops.

Gepassioneerde mensen met elk hun specialisaties en vakgebied, staan voor de gasten klaar om hun ervaring te optimaliseren. Bij vragen of opmerkingen aarzel niet om de medewerkers aan te spreken, zij helpen je graag verder.

geometrie-en-kristallen-elaisa-energetic-wellness-7

Meer info

Welzijn, beleving en zingeving

Kom door rust en zuivering terug bij jezelf en ontdek de essentie van het leven.
De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je hierbij. Grote raampartijen en terrassen geven een weids uitzicht op de heuvels en de adembenemend mooie zonsondergangen, die weerspiegeld worden in het prachtige meer.

Een elektrische shuttlebus brengt je doorheen het park naar de imposante ingang van Elaisa. Laat je meevoeren door de invloeden van onder meer de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. De passie voor de wijsheid en schoonheid van deze vervlogen culturen inspireerden tot het ontstaan van Elaisa.

Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. Daarvoor kan je kiezen uit onze zorgvuldig geselecteerde holistische behandelingen en therapieën of deelnemen aan aanvullende activiteiten zoals yoga, tai chi, meditatie en inspirerende workshops.

Onze missie?
In Elaisa draait alles om jouw welzijn, beleving en zingeving.
Vanuit zuiverheid, ervaring en balans.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws