Elaisa Retreats

Ontdek onze unieke Elaisa Retreats

One Day Retreat Inner Fire

20 januari 2024
01 februari 2024
16 maart 2024

€295,00

Vuur! Daar speel je niet mee. Maar waarom roept het ons zo hard? Omdat we willen voelen en beleven. Wat houd je dan tegen? Een vraag waar we te weinig bij stilstaan.
Nu is het zover, maak het vuur in je wakker. Kom terug diep tot in je kern, in volle aanwezigheid en kracht. Een dag vol beleving, voeling, diepgang, stilstaan en doorbreken. Wie door het vuur gaat zal nooit meer dezelfde zijn. Wat bij jou hoort wordt sterker, wat niet bij jou hoort verbrandt…

LEES MEER

One Day Retreat Inner Ceremony

19 april 2024
5 mei 2024
29 juni 2024

€295,00

Op de Inner Ceremony retreat neem je de tijd om naar binnen te keren en je te verbinden met je ademhaling.
Ademen is leven, leven is ademen. Je ademhaling wordt sterk beperkt door fysieke blokkades, vastzittende emoties en negatieve overtuigingen. Door bewust vollediger te ademen, ontstaat er beweging in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam. Dit werkt bevrijdend en creëert meer ruimte voor jouw levenskracht en verlangens.

LEES MEER

One Day Retreat Inner Balance

7 juli 2024
28 augustus 2024
18 september 2024

€295,00

Heb jij soms het gevoel dat je innerlijke balans zoek is? Wens je meer rust in je lichaam, je zijn, je gevoelswereld en alles rondom je heen? Balanceer jij tussen hevige emoties en oppervlakkige gewaarwordingen? Tijdens dit Inner Balance dagretreat leer je om weer thuis te komen bij jezelf.

LEES MEER

One Day Retreat Inner Earth

10 december 2023
24 oktober 2024
03 november 2024
14 december 2024

€295,00

Het najaar nodigt ons uit tot reflectie en innerlijke rust. Het is een periode waarin we ons voorbereiden op de terugkeer naar de Aarde en de winterslaap. Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij onszelf en ons te verbinden met onze innerlijke kracht.

LEES MEER

Elaisa One-Day Workshops

Vijf elementenleer uit de Chinese geneeskunde

22 maart 2024
€ 360,00

De 5 elementenleer is een eeuwenoude filosofie en een essentieel onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) Deze vormt echt de basis voor de Chinese voedingsleer en bestaat uit Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.

RESERVEERLEES MEER

Resonantie Reis

23 maart 2024
21 september 2024
11 oktober 2024
€ 360,00

In deze reis maak je kennis met alle sleutels (resonanties) van het leven, om te ontdekken wie je echt bent en welke talenten je bezit. We gaan in op persoonlijke wensen zoals het kunnen verwezenlijken van dromen, leren omgaan met veranderingen, durven kiezen, wat is je zielswens en nog veel meer.

RESERVEERLEES MEER

Ankh & Klank Reis

24 maart 2024
22 september 2024
12 oktober 2024
€ 360,00

Ieder mens is uniek. Maar hoe kun je je eigen unieke eigenschappen vanuit de ziel naar boven laten komen? De ANKH versterkt als een soort antenne de innerlijke krachten van de mens. Hierdoor kun je de ANKH in combinatie met bijvoorbeeld The Key Protection producten het lichaam laten scannen vanuit “Al wat is”, de verbinding van het lichaam, geest en ziel ervaren en nog veel meer.

RESERVEERLEES MEER

Conscious Breathing

23 april 2024
13 mei 2024
€ 360,00

Deze dag is geschikt voor iedereen die wil werken aan onverwerkte emoties en trauma’s, fysieke klachten, angsten, verslavingen,.. voor iedereen die zijn bewustzijn verder wil ontwikkelen.

RESERVEERLEES MEER

Chinese voedingsleer

31 mei 2024
€ 360,00

Het zal je niet vreemd in de oren klinken wanneer je leest dat voeding een basis is voor een goede gezondheid. De Chinese voedingsleer is een eeuwenoude leer die al duizenden jaren wordt doorgegeven en die je een inzicht zal geven over welke voeding goed voor jou persoonlijk is en welke niet. Elke persoon is namelijk anders.Tijdens deze workshop leer je je lichaam en geest weer te voeden ipv te vullen.

RESERVEERLEES MEER

Associated Retreats

Ontdek onze retreats in samenwerking met externe partners.

Met onze Associated Retreats bieden we de mogelijkheid om een retreat of workshop te organiseren voor je eigen netwerk. We gaan samen op zoek naar de beste combinaties om jouw programma zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Jouw workshop in combinatie met onze belevingen zorgt voor een symfonie van bruisende energie waarin we jouw gasten kunnen in onderdompelen. 

Bespreek vrijblijvend de verschillende mogelijkheden via email 

One day retreat Jezelf Ont-moeten

op maandag 30 oktober van 10 uur tot 22 uur € 325,00

Gun jezelf de TIJD en RUIMTE om bewust te worden van wie je werkelijk bent

Jezelf ont-moeten, op een magische, natuurlijke krachtplek.

Onder begeleiding van Marianne van de Weijer beleef je een dag vol ceremonies en rituelen met een Peruaans tintje.

Georganiseerd door Marianne vd Weijer

RESERVEERLEES MEER

3-daagse Retreat ‘Express Your Soul’

Vrijdag 10 tem zondag 12 november 2023
€ 899,00

De Retreat ‘Express Your Soul’ is een vervolg op de ‘Leef je Essentie’ Retreat én staat tegelijk ook op zich.

Deze keer gaan we voor een nieuwe formule ‘Express Your Soul: een 3-daagse met weerom unieke belevingen, die opnieuw je groei een quantum leap zal bezorgen en inspiratie en creatie zal aanwakkeren tot in je kern.

We zullen werken volgens de verticale as van Elaisa, de beweging hemel-aarde die we terugvinden in het gebouw met zijn verschillende verdiepingen. Jouw verbinding tussen hemel en aarde en in het bijzonder je 5de chakra, worden de leidraad om weer dieper tot kernhealing te komen.

Georganiseerd door Ilse Grace Scheers

RESERVEERLEES MEER

Gouden Godin - 2-daagse Retraite voor vrouwen

Maandag 5 en dinsdag 6 februari 2024
€ 545,00

Zuivering en heling door het gouden licht in ons

Twee volle dagen bij Elaisa gaan we op reis met een groep van 12 toegewijde vrouwen. Een unieke retraite voor jou om te herbronnen. Dankzij de diepe ontspanning die we tijdens de retraite beleven en door de heilzame, initiërende rituelen, zul je de stralende vonk die jij bent, helder voelen. De Gouden Godin in jou zal herrijzen. Het licht IN ons wordt geactiveerd en zal het donker van binnenuit verlichten. De ervaringen van deze retraite zullen doorwerken in je dagelijkse leven: meer vreugde en een voedende energie zal door jou heen stromen. We staan onszelf toe geankerd te zijn en te openen voor de verbinding tussen hemel en aarde.

Georganiseerd door Larissa van Beek

RESERVEERLEES MEER

3-daagse Retreat ‘Leven in Essentie’

Vrijdag 26 tem zondag 28 april 2024
€ 949,00

Via de 5 elementen Water, Aarde, Lucht, Vuur en Ether verdiepen we ons in de (her)connectie met onze Essentie. Onze persoonlijk balans tussen de elementen zorgt dat we zijn wie we zijn. De basis is Energiewerk, hoe stroomt jouw energie? Waar zit jouw bron, jouw passie? Herken je flow in je leven? Voel je je thuis en gegrond? Kan je met jezelf en met anderen vanuit echtheid communiceren? En waar vind je jouw bezieling en connectie met het Hogere? Gedurende 3 dagen vinden we antwoorden in onszelf, in de verbinding met de groep en de helende frequentie van de Elaise-Krachtplek.

Georganiseerd door Ilse Grace Scheers

RESERVEERLEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws