Elaisa Retreats

Ontdek onze unieke Elaisa Retreats

One Day Retreat Inner Fire

20 januari 2024
02 februari 2024
16 maart 2024

€275,00

Vuur! Daar speel je niet mee. Maar waarom roept het ons zo hard? Omdat we willen voelen en beleven. Wat houd je dan tegen? Een vraag waar we te weinig bij stilstaan.
Nu is het zover, maak het vuur in je wakker. Kom terug diep tot in je kern, in volle aanwezigheid en kracht. Een dag vol beleving, voeling, diepgang, stilstaan en doorbreken. Wie door het vuur gaat zal nooit meer dezelfde zijn. Wat bij jou hoort wordt sterker, wat niet bij jou hoort verbrandt…

LEES MEER

One Day Retreat Inner Ceremony

29 april 2023
12 mei 2023
24 juni 2023

€195,00

Op de Inner Ceremony retreat neem je de tijd om naar binnen te keren en je te verbinden met je ademhaling.
Ademen is leven, leven is ademen. Je ademhaling wordt sterk beperkt door fysieke blokkades, vastzittende emoties en negatieve overtuigingen. Door bewust vollediger te ademen, ontstaat er beweging in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam. Dit werkt bevrijdend en creëert meer ruimte voor jouw levenskracht en verlangens.

LEES MEER

One Day Retreat Inner Balance

19 juli 2023
18 augustus2023.
10 september 2023

€195,00

Heb jij soms het gevoel dat je innerlijke balans zoek is? Wens je meer rust in je lichaam, je zijn, je gevoelswereld en alles rondom je heen? Balanceer jij tussen hevige emoties en oppervlakkige gewaarwordingen? Tijdens dit Inner Balance dagretreat leer je om weer thuis te komen bij jezelf.

LEES MEER

One Day Retreat Inner Earth

11 oktober 2023
17 november 2023.
10 december 2023

€195,00

Het najaar nodigt ons uit tot reflectie en innerlijke rust. Het is een periode waarin we ons voorbereiden op de terugkeer naar de Aarde en de winterslaap. Het is belangrijk om regelmatig stil te staan bij onszelf en ons te verbinden met onze innerlijke kracht.

LEES MEER

Associated Retreats

Ontdek onze retreats in samenwerking met externe partners.

Met onze Associated Retreats bieden we de mogelijkheid om een retreat of workshop te organiseren voor je eigen netwerk. We gaan samen op zoek naar de beste combinaties om jouw programma zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Jouw workshop in combinatie met onze belevingen zorgt voor een symfonie van bruisende energie waarin we jouw gasten kunnen in onderdompelen. 

Bespreek vrijblijvend de verschillende mogelijkheden via email 

Zomerzonnewende Retraite

Dinsdag 19 juni t/m woensdag 20 juni 2023
€ 725,00

Dit is een retraite voor en door vrouwen. Deze retraite is geschikt voor iedereen die al enigszins bekend is met energetisch proceswerk en openstaat voor persoonlijke groei en bewustwording.

Deze samenkomst in het prachtige natuurreservaat in de Belgische Kempen is een bijzondere gebeurtenis om de Zomerzonnewende van 2023 in te luiden. Een retraite waarin je verbinding maakt met je ware essentie en waar je in de veiligheid van een groep gelijkgestemde vrouwen je kunt onderdompelen in de energie van eeuwenoude tempels. De overgang van de lente naar de zomer is de perfecte tijd om jezelf dit grote cadeau te durven geven, zodat je in de zomer van 2023 volledig open kunt bloeien, waardoor je je op een diepe laag herinnert, wie je werkelijk bent.

Omarm de godin in jezelf en ervaar hoe het heilig huwelijk in jou zich voltrekt aan de hand van prachtige rituelen en de indrukwekkende ambiance bij Elaisa.

Georganiseerd door Gerda Duin.

RESERVEERLEES MEER

Gouden Godin - 2 daagse Retraite voor vrouwen

Maandag 26 en dinsdag 27 juni 2023
€ 545,00

Zuivering en heling door het gouden licht in ons

Twee volle dagen bij Elaisa gaan we op reis met een groep van 12 toegewijde vrouwen. Een unieke retraite voor jou om te herbronnen. Dankzij de diepe ontspanning die we tijdens de retraite beleven en door de heilzame, initiërende rituelen, zul je de Goddelijke Vonk die jij bent, helder voelen. De Gouden Godin in jou zal herrijzen. Het gouden licht IN ons wordt geactiveerd en zal het donker van binnenuit verlichten. De ervaringen van deze retraite zullen doorwerken in je dagelijkse leven: meer licht en helende energie zal door jou heen stromen. Als Lichtdrager zal je ook anderen om jou heen inspireren en aanraken met jouw liefde.

Georganiseerd door Larissa van Beek en Rianne Sportel

RESERVEERLEES MEER

Female Power retreat

3 & 4 juli 2023 € 497,00

Het is tijd om te gaan staan!
Het is tijd om naar buiten te komen met wie je werkelijk bent!
Het is tijd om de laatste lagen van twijfel, onzekerheid, angsten en vertrouwensissues achter je te laten.
Het is tijd om op te staan, je pad te lopen zoals het bedoeld is en de wereld kennis te laten maken met jouw talenten, je gaven en je prachtige Zijn.

Georganiseerd door Lien Duerinck

RESERVEERLEES MEER

Het taboe voorbij…leven en dood nabij. Een unieke beleefdag!

Zondag 24 september 2023
€ 250,00

In onze Westerse maatschappij zijn we ergens de weg van de acceptatie van de dualiteit van het leven kwijtgeraakt. Alles in het leven is duaal: zon en maan, eb en vloed, yin en yang, … We weten dat er geen leven is zonder dood, maar toch leven we alsof er geen dood bestaat. Als we er dan mee geconfronteerd worden, weten we er geen blijf mee en raken we uit balans.

Georganiseerd door Evi Mans

RESERVEERLEES MEER

One day retreat Jezelf Ont-moeten

op maandag 30 oktober van 10 uur tot 22 uur € 325,00

Gun jezelf de TIJD en RUIMTE om bewust te worden van wie je werkelijk bent

Jezelf ont-moeten, op een magische, natuurlijke krachtplek.

Onder begeleiding van Marianne van de Weijer beleef je een dag vol ceremonies en rituelen met een Peruaans tintje.

Georganiseerd door Marianne vd Weijer

RESERVEERLEES MEER

Elaisa Retreat by Donna

27, 28 en 29 oktober 2023
€ 1095,00

Een uniek retraite om te werken aan het mentale en lichamelijke welzijn voor iedereen die zich vrouw voelt. We gebruiken onder andere de kracht van beweging om de connectie terug te vinden of te versterken tussen hoofd en lichaam door het creatieve brein aan te spreken.

RESERVEERLEES MEER

3-daagse Retreat ‘Express Your Soul’

Vrijdag 10 tem zondag 12 november 2023
€ 899,00

De Retreat ‘Express Your Soul’ is een vervolg op de ‘Leef je Essentie’ Retreat én staat tegelijk ook op zich.

Deze keer gaan we voor een nieuwe formule ‘Express Your Soul: een 3-daagse met weerom unieke belevingen, die opnieuw je groei een quantum leap zal bezorgen en inspiratie en creatie zal aanwakkeren tot in je kern.

We zullen werken volgens de verticale as van Elaisa, de beweging hemel-aarde die we terugvinden in het gebouw met zijn verschillende verdiepingen. Jouw verbinding tussen hemel en aarde en in het bijzonder je 5de chakra, worden de leidraad om weer dieper tot kernhealing te komen.

Georganiseerd door Ilse Grace Scheers

RESERVEERLEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws