Elaisa Retreats

Ontdek onze unieke Elaisa Retreats

One Day Retreat Inner Balance

24 augustus – €195,00

Heb jij soms het gevoel dat je innerlijke balans zoek is? Wens je meer rust in je lichaam, je zijn, je gevoelswereld en alles rondom je heen? Balanceer jij tussen hevige emoties en oppervlakkige gewaarwordingen? Tijdens dit Inner Balance dagretreat leer je om weer thuis te komen bij jezelf.

LEES MEER

One Day Retreat Inner Fire

8 oktober – €275,00

Vuur! Daar speel je niet mee. Maar waarom roept het ons zo hard? Omdat we willen voelen en beleven. Wat houd je dan tegen? Een vraag waar we te weinig bij stilstaan.

Nu is het zover, maak het vuur in je wakker. Kom terug diep tot in je kern, in volle aanwezigheid en kracht. Een dag vol beleving, voeling, diepgang, stilstaan en doorbreken. Wie door het vuur gaat zal nooit meer dezelfde zijn. Wat bij jou hoort wordt sterker, wat niet bij jou hoort verbrandt…

LEES MEER

Elaisa Retreat by Donna

26-27-28 augustus 2022 (volzet)
28-29-30 oktober 2022
€ 995,00

Een uniek retraite om te werken aan het mentale en lichamelijke welzijn voor iedereen die zich vrouw voelt. We gebruiken onder andere de kracht van beweging om de connectie terug te vinden of te versterken tussen hoofd en lichaam door het creatieve brein aan te spreken.

RESERVEERLEES MEER

Stilte belevingsdag by Tijn Touber

25 oktober 2022 - 10 tot 20u - € 295,00

Maak tijd voor jezelf en geniet in stilte van een heerlijke dag bij Elaisa.

Een stilte dag is vooral een dag voor jezelf. Onder begeleiding van Tijn Touber, beleef je een dag met ontspanning en meditatie gecombineerd met puur en gezond eten.
In kleine groep van maximum 16 personen, werken we in een buitengewone locatie aan het mentale en lichamelijke welzijn. De stilte nodigt je uit om de verbinding met jezelf, een ander en de natuur te onderzoeken.

Georganiseerd door Tijn Touber

ReserverenLEES MEER

Associated Retreats

Ontdek onze retreats in samenwerking met externe partners.

Female Power retreat

26 & 27 september 2022 € 479,00

Het is tijd om te gaan staan!
Het is tijd om naar buiten te komen met wie je werkelijk bent!
Het is tijd om de laatste lagen van twijfel, onzekerheid, angsten en vertrouwensissues achter je te laten.
Het is tijd om op te staan, je pad te lopen zoals het bedoeld is en de wereld kennis te laten maken met jouw talenten, je gaven en je prachtige Zijn.

Georganiseerd door Lien Duerinck

RESERVEERLEES MEER

One day retreat Jezelf Ont-moeten

op maandag 17 oktober van 10 uur tot 22 uur € 325,00

Gun jezelf de TIJD en RUIMTE om bewust te worden van wie je werkelijk bent

Jezelf ont-moeten, op een magische, natuurlijke krachtplek.

Onder begeleiding van Marianne van de Weijer beleef je een dag vol ceremonies en rituelen met een Peruaans tintje.

Georganiseerd door Marianne vd Weijer

RESERVEERLEES MEER

3-daagse Retreat ‘Leven in Essentie’

Vrijdag 11 tem zondag 13 november 2022
€ 899,00

Via de 5 elementen Water, Aarde, Lucht, Vuur en Ether verdiepen we ons in de (her)connectie met onze Essentie. Onze persoonlijk balans tussen de elementen zorgt dat we zijn wie we zijn. De basis is Energiewerk, hoe stroomt jouw energie? Waar zit jouw bron, jouw passie? Herken je flow in je leven? Voel je je thuis en gegrond? Kan je met jezelf en met anderen vanuit echtheid communiceren? En waar vind je jouw bezieling en connectie met het Hogere? Gedurende 3 dagen vinden we antwoorden in onszelf, in de verbinding met de groep en de helende frequentie van de Elaise-Krachtplek.

Georganiseerd door Ilse Grace Scheers

RESERVEERLEES MEER

Vrouw&Verbinding - Terug naar je Essentie

24-26 januari 2023 € 1466,00

De samenkomst van elf vrouwen die elkaar op hart en ziel niveau kunnen raken en inspireren en bereid zijn zich letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in de energie van Elaisa. Nú is de perfecte tijd om alle lagen die nog vertroebelen los te laten en om ruimte te maken voor zuivere levensenergie en potentiële manifestatiekracht. Omarm je ware godinnenessentie en stroom mee in de flow van het leven.

Georganiseerd door Gerda Duin

RESERVEERLEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws