Elaisa Retreats

Ontdek onze unieke Elaisa Retreats

One Day Retreat Inner Fire

18 februari 2023
31 maart 2023
4 mei 2023
€275,00

Vuur! Daar speel je niet mee. Maar waarom roept het ons zo hard? Omdat we willen voelen en beleven. Wat houd je dan tegen? Een vraag waar we te weinig bij stilstaan.

Nu is het zover, maak het vuur in je wakker. Kom terug diep tot in je kern, in volle aanwezigheid en kracht. Een dag vol beleving, voeling, diepgang, stilstaan en doorbreken. Wie door het vuur gaat zal nooit meer dezelfde zijn. Wat bij jou hoort wordt sterker, wat niet bij jou hoort verbrandt…

LEES MEER

One Day Retreat Inner Balance

1 februari 2023
2 april 2023
7 juni 2023
€195,00

Heb jij soms het gevoel dat je innerlijke balans zoek is? Wens je meer rust in je lichaam, je zijn, je gevoelswereld en alles rondom je heen? Balanceer jij tussen hevige emoties en oppervlakkige gewaarwordingen? Tijdens dit Inner Balance dagretreat leer je om weer thuis te komen bij jezelf.

LEES MEER

One Day Retreat Inner Ceremony

13 december 2022
7 februari 2023
29 april 2023
24 juni 2023
€195,00

Op de Inner Ceremony retreat neem je de tijd om naar binnen te keren en je te verbinden met je ademhaling.
Ademen is leven, leven is ademen. Je ademhaling wordt sterk beperkt door fysieke blokkades, vastzittende emoties en negatieve overtuigingen. Door bewust vollediger te ademen, ontstaat er beweging in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam. Dit werkt bevrijdend en creëert meer ruimte voor jouw levenskracht en verlangens.

LEES MEER

Stilte belevingsdag by Tijn Touber

6 december 2022 - 10 tot 20u - € 295,00

Maak tijd voor jezelf en geniet in stilte van een heerlijke dag bij Elaisa.

Een stilte dag is vooral een dag voor jezelf. Onder begeleiding van Tijn Touber, beleef je een dag met ontspanning en meditatie gecombineerd met puur en gezond eten.
In kleine groep van maximum 16 personen, werken we in een buitengewone locatie aan het mentale en lichamelijke welzijn. De stilte nodigt je uit om de verbinding met jezelf, een ander en de natuur te onderzoeken.

Georganiseerd door Tijn Touber

ReserverenLEES MEER

Elaisa Retreat by Donna

27,28 en 29 januari 2023
€ 995,00

Een uniek retraite om te werken aan het mentale en lichamelijke welzijn voor iedereen die zich vrouw voelt. We gebruiken onder andere de kracht van beweging om de connectie terug te vinden of te versterken tussen hoofd en lichaam door het creatieve brein aan te spreken.

RESERVEERLEES MEER

Associated Retreats

Ontdek onze retreats in samenwerking met externe partners.

Gouden Godin - 2 daagse Retraite voor vrouwen

Maandag 12 en dinsdag 13 december 2022 – VOLZET –  Indien je op de wachtlijst wilt staan, mail ons
€ 545,00

Zuivering en heling door het gouden licht in ons

Twee volle dagen bij Elaisa gaan we op reis met een groep van 12 toegewijde vrouwen. Een unieke retraite voor jou om te herbronnen. Dankzij de diepe ontspanning die we tijdens de retraite beleven en door de heilzame, initiërende rituelen, zul je de Goddelijke Vonk die jij bent, helder voelen. De Gouden Godin in jou zal herrijzen. Het gouden licht IN ons wordt geactiveerd en zal het donker van binnenuit verlichten. De ervaringen van deze retraite zullen doorwerken in je dagelijkse leven: meer licht en helende energie zal door jou heen stromen. Als Lichtdrager zal je ook anderen om jou heen inspireren en aanraken met jouw liefde.

Georganiseerd door Larissa van Beek en Rianne Sportel

RESERVEERLEES MEER

Vrouw&Verbinding - Terug naar je Essentie

24-26 januari 2023 € 1466,00

De samenkomst van elf vrouwen die elkaar op hart en ziel niveau kunnen raken en inspireren en bereid zijn zich letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in de energie van Elaisa. Nú is de perfecte tijd om alle lagen die nog vertroebelen los te laten en om ruimte te maken voor zuivere levensenergie en potentiële manifestatiekracht. Omarm je ware godinnenessentie en stroom mee in de flow van het leven.

Georganiseerd door Gerda Duin

RESERVEERLEES MEER

Female Power retreat

6 & 7 maart 2023 € 479,00

Het is tijd om te gaan staan!
Het is tijd om naar buiten te komen met wie je werkelijk bent!
Het is tijd om de laatste lagen van twijfel, onzekerheid, angsten en vertrouwensissues achter je te laten.
Het is tijd om op te staan, je pad te lopen zoals het bedoeld is en de wereld kennis te laten maken met jouw talenten, je gaven en je prachtige Zijn.

Georganiseerd door Lien Duerinck

RESERVEERLEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws