Verblijf

Onze wellness ligt te midden van het Nationaal Park Hoge Kempen, met een prachtig uitzicht op het meer en de mijnterril. Elaisa is met respect voor de omgeving in het natuurlijk landschap geplaatst. Hierdoor ervaar je een zeer rustgevend en uniek contact met de natuur.

Wij willen met alle actoren op Terhills een soort kruisbestuiving bereiken. Een aangename samenwerking met het Terhills hotel, de bungalows van het Terhills Resort en het Nationaal Park Hoge Kempen is één van onze prioriteiten. Net zoals met alle toeristische attracties in de nabije omgeving.

Met onze elektrische shuttlebussen kunnen onze gasten die bij Terhills Hotel verblijven van de parking van het Terhills Hotel tot bij Elaisa geraken. En dit bewust op een ecologische manier.

Zo kan je de verbinding met de natuur behouden en al meteen je innerlijke rust versterken. Vanuit de bungalows van Terhills Resort kun je langs het meer met elektrische golfwagentjes Elaisa bereiken.

Er valt hier in onze omgeving dus heel wat te beleven. Zelfs voor een meerdaags verblijf, vind je hier je in het Maasland absoluut je gading!
Meer toeristische info vind je op:

Terhills Hotel nabij Elaisa Energetic Wellness

Terhills Hotel

Bekijk het Terhills Hotel Wellness Package (boeking rechtstreeks via Terhills Hotel).
Hotel Terhills te Maasmechelen, is met zijn vier sterren en 59 luxekamers, dé optelsom van klasse en comfort.

Nationaal Park Hoge Kempen

Ontdek onze unieke Wellness middenin een groene oase van circa 356 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België.

Lees meer

Terhills Resort

Op amper 200  meter van Elaisa Energetic Wellness bevindt zich dit prachtige duurzaam resort met 250 exclusieve cottages aan het water, voor 2 tot 12 personen.

Cottages bij Terhills Resort nabij Elaisa Energetic Wellness aan het Nationaal Park Hoge Kempen

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws