Verblijf

Onze wellness ligt te midden van het Nationaal Park Hoge Kempen, met een prachtig uitzicht op het meer en de mijnterril. Elaisa is met respect voor de omgeving in het natuurlijk landschap geplaatst. Hierdoor ervaar je een zeer rustgevend en uniek contact met de natuur.

Wij willen met alle actoren op Terhills een soort kruisbestuiving bereiken. Een aangename samenwerking met het Terhills hotel, de toekomstige bungalows van het Terhills Resort en het Nationaal Park Hoge Kempen is één van onze prioriteiten. Net zoals met alle toeristische attracties in de nabije omgeving.

Met onze elektrische shuttlebussen kunnen zowel onze gasten als onze medewerkers om de tien minuten van de parking van Terhills of van het Terhills Hotel tot bij Elaisa geraken. En dit bewust op een ecologische manier.

Zo kan je de verbinding met de natuur behouden en al meteen je innerlijke rust versterken. In de toekomst zal je vanuit de nieuwe bungalows langs het meer via roeibootjes of ook met elektrische golfwagentjes Elaisa kunnen bereiken.

Er valt hier in onze omgeving dus heel wat te beleven. Zelfs voor een meerdaags verblijf, vind je hier je in het Maasland absoluut je gading!
Meer toeristische info vind je op:

Verblijf bij Hotel Terhills

Hotel Terhills is met zijn vier sterren en 59 luxekamers dé optelsom van comfort en klasse.
De neoklassieke barokstijl van het imposante hoofdmijngebouw is een pronkstuk uit ons industriële verleden.

In het heden kreeg het pand een trendy, toekomstgerichte invulling.

In samenwerking met Hotel Terhills, kunnen wij voor onze gasten het volgende arrangement aanbieden:

Discovery package

1 persoon:
Een overnachting in een comfort kamer inclusief ontbijt & 1 volledige dag wellness toegang à € 149,00

2 personen:
Een overnachting in een comfort kamer inclusief ontbijt & 1 volledige dag wellness toegang à € 199,00

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa