Soul Reading

50 min. –   € 115,00

Deze sessie wordt in het Nederlands of Engels gegeven.

Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Via de soul treatment, een soort healing, maken we contact met je lichaamswezen door gebruik van bepaalde meditatietechnieken. Jouw lichaamswezen weet exact waar het probleem waar jij mee zit ooit ontstaan is. Dit kan zijn oorsprong vinden in het huidige leven (regressie), maar we kunnen ook teruggaan naar vorige levens (reïncarnatie).

Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. Of het nu gaat om een recente gebeurtenis, iets van toen je klein was, in de baarmoeder of vorige levens. Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaatsvinden tot in je celgeheugen of in je onderbewustzijn.

Vaak wordt er gewerkt met je geest. Je geest of je denken kan bepaalde trauma’s soms wel een plaats geven of begrijpen, maar daardoor verdwijnt de pijn, het probleem of het verdriet niet altijd. Dit komt omdat de gebeurtenis nog niet geheeld is in het cel geheugen, op zielsniveau. Om die reden kan het ook zijn dat je steeds dezelfde situaties, problemen of pijnpunten aantrekt en patronen niet kan doorbreken.

Het huidige leven is vaak een herhaling van niet geleerde levenslessen uit vorige levens. Vervolgens bekijken we wat er gebeurde en welke stappen dienen ondernomen te worden voor diepgaande celniveauheling.

Bij welke problemen is een soul reading aangeraden?

  • Trauma’s uit het heden of verleden
  • Angsten allerlei
  • Steeds terugkerende patronen
  • Bij het verwerken van verlies: een scheiding, sterfgeval
  • Bij het vastlopen van je leven, op het gebied van: relaties, werk, familie…
  • Bij een zoektocht naar zielstalenten
  • Indien je slecht geaard bent, om je verbinding met de natuur te herstellen

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws