Lemuria Reconnection Healing

120 min. – € 195,00

Een LRH behandeling werd in Lemurische tijden en in vele latere beschavingen gegeven om de Mens in totaliteit te eren. Hun Hoge Weten duidde: “Het lichaam met respect en Liefde aanraken, is de Ziel aanraken.”

In een sacrale en serene omgeving bracht men beweging in diepe energieën van het lichaam. Het lichaam heeft zijn eigen krachtsbronnen en deze handelingen waren een manier om ze te activeren. Zo kon men verbindingen creëren om meer vitaliteit en Eenheid met Zichzelf en het lichaam te ervaren. 

In Elaisa begint deze twee uur durende behandeling met een stille voetwassing en alles gebeurt met de grootste eerbied naar jouw Menselijke Zijn. Op de massagetafel word je verbonden met de bijzonder energieën van Lemurische Kristallen, de Hartsorgonite en de vloeiende handelingen van de therapeut. Vanuit het gevoel van gelijkwaardigheid en overgave in het moment, word je meer en meer geleid naar een verborgen diepte in jezelf. 

Volgens de Lemurische Kennis en Herinneringen, kan deze LRH ook de mogelijkheid bieden om de originele Scheppingsenergie in zichzelf te ervaren en om zich te her-verbinden met deze Bronkracht. Zo ontstaat er een ander trillingsveld waardoor je een glimp van Eenheidsbeleving kan opvangen

 

Deze behandeling kan in duo gegeven worden.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws