Zwangerschap Massage

50 min. –   € 99,00

Vanaf week 13 van de zwangerschap tot aan de bevalling kan deze massage geboekt worden.

Moeder worden is een prachtig moment in je leven. Doorheen de zwangerschap ondergaat je lichaam verschillende veranderingen die gepaard kunnen gaan met ongemakken of zelfs pijnklachten.

Om hier verlichting bij te vinden, draagt een zwangerschapsmassage bij tot een lichamelijk, energetisch en emotioneel evenwicht. Ondervind een diepe mentale en fysieke relaxatie door de (Psammo-therapie) Hot Sand Therapy principes, met oorsprong in het Oude Egypte, van het verwarmde kwartszand-bed.  De zachte en geruststellende aanrakingen van deze massage helpen je mentale gezondheid te verbeteren, dragen bij tot een beter slaapcomfort, en stimuleren de bloedcirculatie en immuniteit.

Bij deze massage wordt er ook speciale aandacht geboden aan de diepe verbinding tussen moeder en ongeboren kind. Door bewust op zoek te gaan naar een diepere connectie en het verminderen van stress ontstaat er een veilig en geborgen gevoel. Dit draagt bij tot de evenwichtige groei van de baby.

Indien je last hebt van hoge bloeddruk, trombose, spataderen, hartklachten of koorts raden wij ten zeerste af om deze massage te boeken tijdens je zwangerschap. Vraag ook altijd advies bij je begeleidende arts of gynaecoloog.

 

Wist je dit over Psammo-therapie of Hot Sand Therapy?

In het oude Egypte werd Psammo-therapie gebruikt bij het bestrijden van medische kwalen zoals scoliose tot ontstekingsziekten. Het kwartszand-bed brengt het ultieme comfort en zorgt voor fysieke en mentale relaxatie

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws