Lomi Lomi Massage

50 min. –   € 89,00

Deze massage is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

De Lomi Lomi massage vindt zijn oorsprong in Hawaï. ‘Lomi Lomi’ betekent kneden, bewerken. De massage kan vergeleken worden met een energetische dans over het lichaam, waarbij de masseur veelal zijn/haar voorarmen gebruikt om openende bewegingen te maken.
Tijdens de massage wordt er gemasseerd met de handpalmen en de onderarmen, met afwisselende technieken: long strokes, cirkelbewegingen, zachte strijkingen…

Een Lomi Lomi massage herstelt de vitaliteit, vermindert stress en heeft een diepe werking op het spierstelsel en de zintuigen.

De behandeling werkt in op elk niveau : fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ze heeft tot doel je terug eenheid te laten ervaren.

Wist je dit over de Lomi Lomi massage?

Voordat de Lomi Lomi massage aanvangt, keert de masseur/masseuse even naar binnen. De diepgang van deze massage wordt vergroot, omdat er gewerkt wordt met positieve intenties, die (net zoals de Ayurvedische massage) aan de olie worden toegevoegd. Dit hele gebeuren geschiedt volgens een zeer oude Hawaiiaanse traditie waarbij elementen en kennis van ‘Amaukea’ centraal staan.

 

* Deze massage kan niet in duo geboekt worden.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws