Lomi Lomi Massage

50 min –   99,00 €
90 min –   175,00 €

Deze massage gebeurt bij voorkeur zonder badkleding. Uiteraard blijft u discreet bedekt.

Deze massage is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit de traditionele heelkunst van Hawaii waar het “sacrale aanraking” betekent. Dit maakt dat deze massage zoveel meer is dan een gewone massage, het is een massageritueel dat over vele generaties is doorgegeven. Bij Elaisa wordt de nadruk gelegd op de tempelstijl waarbij vloeiende, golvende aanrakingen kenmerkend zijn. Door middel van afwisselende technieken, met gebruik van de onderarmen en de handpalmen, laten we alle spanningen uit je lichaam wegstromen.

Laat je koesteren door de krachtige oceaangolven van Hawaii en de “Aloha”, de vreugdevolle levensenergie van het heden en de liefdevolle levensadem. Deze behandeling helpt je om terug te keren tot je essentie in een gevoel van rust. De Lomi Lomi massage helpt je de eenheid in jezelf te herstellen en de harmonie tussen jezelf en je omgeving te hervinden. Ze bevordert je energiestroom en het herstel van je innerlijke balans. Een helende weldaad voor je lichaam, geest en ziel.

Wist je dit over de Lomi Lomi massage?

Onze Lomi Lomi massage is voortgevloeid uit het traditionele, helende massageritueel van 180 minuten. Wij keren tijdens de 90 minuten massage terug tot de essentie van het oorspronkelijk ritueel.

Bij aanvang van de massage verbindt de masseur/masseuse zich volgens de Hawaïaanse traditie met de “Aumakua”, de vereerde voorouder(s), om de helende kracht te versterken. De ruimte wordt energetisch voorbereid en er wordt respectvol gewerkt met chants (lied), massage, visualisatie en jouw persoonlijke intentie. Het geheel maakt de Lomi Lomi massage tot een bijzondere ervaring van transformatie.

* Deze massage kan niet in duo geboekt worden.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws