Kristalmassage

50 min. –   € 99,00 (rug, nek, schouders, voorkant lichaam, hoofd en voeten)
75 min. –   € 125,00 (volledige lichaam)

Deze massage is een weldaad voor jezelf met name bij emotionele klachten zoals: spanningen, stress, verdriet, rouw, onzekerheid en angst.
Het gebruik van kristallen en halfedelstenen samen met een relaxerende warme oliemassage, zorgt voor een diepe ontspanning en een gevoel van welzijn.

Kristallen ontstaan in de diepten van de aarde, hun eigenschappen zijn afhankelijk van de energie die ze opsloegen tijdens hun groei en de geometrische vorm die ze aannamen. Hun energie werkt vooral in op onze chakra’s en ons volledige energiesysteem.
Deze massage werkt zowel fysiek als energetisch krachtig in op lichaam en geest.

Tijdens deze behandeling werken wij met verschillende soorten kristallen en halfedelstenen, waarvan elkeen eigen karakteristieke eigenschappen heeft. Deze ‘stenen’ worden gekozen in functie van je persoonlijke noden.

Enkele kristallen die frequent gebruikt worden: rode jaspis, (lamellen)obsidiaan, groene jade, bergkristal, rozekwarts, amethist, versteend hout, dumortieriet, gele calciet, etc.

De werking van de diverse hoeveelheid kristallen beoogt in het algemeen:  harmonisatie en evenwicht, herstel en regeneratie , verankering en bewustzijnsverhoging….

 

* Na elke behandeling worden de kristallen gereinigd.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws