Chakra Balancerende Sauna's

Afgestemd op de zeven belangrijkste chakra’s van de mens

Elaisa heeft maar liefst vier sauna’s ter beschikking, die afgestemd zijn op de zeven belangrijkste chakra’s van de mens.
In elke sauna staan één of twee belangrijke kristallen gerelateerd aan de specifieke chakra’s. Om het balanceren van je chakra’s te optimaliseren verstuift men in deze ruimtes aangepaste etherische oliën.
Zo krijg je een sterke chakra en aura harmoniserende werking, van zowel de kristallen als de aromatherapie.

Chakra Balancerende Sauna 1

De meest aardende sauna werd ingericht met een “Earthkeeper”. Dit kristal helpt je om je wortelchakra in balans te brengen. De doelstellingen van deze sauna zijn: funderen, stabiliteit creëren, aarden en lichamelijke gezondheid, voorspoed, welvaart en een gevoel van veiligheid aantrekken.

Chakra Balancerende Sauna 2 en 6

In deze sauna bevinden zich een oranje calciet en een amethist.

De oranje calciet werkt krachtig in op je sacrale of tweede chakra. Verblijven in deze sauna helpt deze chakra meer in evenwicht te brengen en activeert jouw creatieve expressie.

De amethist is verbonden met het derde oog chakra. Wil je jouw intuïtieve kennis en innerlijke wijsheid meer ontwikkelen dan kan je hier ondersteuning vinden.

Chakra Balancerende Sauna 4

In deze sauna staat een prachtige rozenkwarts.

Wil je werken rond onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en anderen toe? Of heb je onverwerkt verdriet of hartpijn, dan raden we je graag de sauna van het hartchakra aan. Deze rozenkwarts kan je hartchakra helpen te helen en in evenwicht te brengen. Het stimuleert de bloedsomloop, het immuunsysteem en de thymus.

Op geregelde tijdstippen kan je in deze sauna opgietingen met intenties bijwonen en word je verwend door de zachte geur van rozen.

Chakra Balancerende Sauna 3 en 5

In deze sauna’s bevinden zich een citriengeode en sodaliet.

De citriengeode kan jouw gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en moed opkrikken en brengt jouw zonnevlecht in balans.

De bijzondere sodaliet werkt krachtig in op je keelchakra. Heb je moeite met communicatie en zelfexpressie dan kan je hier aan de slag met je intenties en de kracht van de sodaliet.

Chakra Balancerende Ruimte 7

Om je bewustzijn te verruimen en te ervaren dat we een deel van een groter geheel en allen met elkaar verbonden zijn, dan kan je jezelf afstemmen op het prachtige bergkristal die zich boven in de Mastaba (afgeknotte Piramide) bevindt. Het bergkristal bevordert de toegang tot je kruinchakra.

Indien je meerdere dagen Elaisa bezoekt, kunnen we je aanbevelen al deze sauna’s zeker te ervaren. Op die manier kunnen al jouw chakra’s in balans komen.

Of je verkiest zelf om puur intuïtief de geschikte sauna te selecteren. Je hebt ook de mogelijkheid om via een intakegesprek of via een themadag meer informatie hierover te krijgen.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws