Ceremony Sauna

De 5 elementen sauna van Elaisa

Verbind je ceremonieel zowel innerlijk als buiten jezelf met de vijf elementen water, aarde, lucht, vuur en ether.

Maak verbinding met de Aarde door haar krachten direct door je te laten stromen via je voeten. De aarde geeft ons voeding, alles wat we nodig hebben om te leven. Uit dankbaarheid kunnen we met deze ceremonie symbolisch iets aan haar terug geven.

De mens bestaat voor meer dan zeventig procent uit water. Water reageert heel sterk op positieve of negatieve gedachten. We maken in dankbaarheid contact met het water in ons en zuiveren het in gedachten. Vervolgens wassen we onze voeten ritueel en danken we het element Water voor haar zuiverende krachten. We stemmen ons innerlijk af op het collectieve water en visualiseren ons dat het water over heel de aarde en in de hemel zuiver, vol levenskracht en schoon is.

We verwelkomen vervolgens het element Vuur in de sauna met lavastenen. We verbinden ons innerlijk en danken de zon en het vuur in al zijn vormen rondom en in ons. We tonen eerbied en respect voor het vuur in de wereld alsook voor het vuur in ons eigen lichaam.

De opgieter brengt vervolgens het element Lucht in de ruimte door specifiek geselecteerde zuivere etherische oliën afkomstig vanuit Egypte. Lucht is de levensadem op aarde en in ons lichaam. We ontvangen in respect de lucht die op die manier zich met ons verbindt, zowel in de ruimte als in onze longen en in al onze cellen. Vervolgens danken we hen voor hun zuiverende werking en voor de zuurstof die ze ons elke dag opnieuw schenken.

De ceremonie van de vijf elementen eindigt met het element Ether. Je komt in een ongelooflijk mooie ruimte helemaal bekleed met kwartskristallen en een grote labradoriet kristal van 400 kg.

Het element Ether verbindt alle elementen en laat ze samenwerken.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws