Halotherapie

50 min. –   € 20,00

Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: info@elaisawellness.com

De hele Elaisa halokamer is bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya waardoor er een uniek lichaam herstellend microklimaat heerst. Gedurende de sessie benevelen we de lucht van de zoutkamer met medicinaal zout wat de doeltreffendheid van de sessie ondersteunt. Het vernevelen voel je nauwelijks daar het op een zachte manier gebeurt.

De halo beleving is een zacht wegdroom moment in een zuiverend en helend klimaat. Gedurende de hele sessie kan men zich languit ontspannen, al dan niet genietend van een schitterende artistieke natuurfilm of gewoon, wegdromend,  de ogen sluitend. Tijdens de filmprojectie baad je in een lichtbad dat volledig is afgestemd op de film. Verschillende kleuren zullen simultaan mee veranderen met de filmbeelden. Dit licht zal ook pulseren in een bepaalde frequentie. Door licht op een bepaalde frequentie te programmeren, kunnen onze hersenen deze frequentie overnemen, waardoor we in een diepere rust komen. De alfa frequentie van 10 Hz is gebruikt als startpunt, die dan geleidelijk aan daalt richting theta fase om in deze diepere rust te geraken. De alfa fase is de fase waar onze hersenactiviteit gelijk is aan de hersenactiviteit wanneer men mediteert. Door het licht te laten vibreren in deze frequentie gaan wij zelf sneller in deze staat van meditatie verkeren en ervaren we een diepere rust.

Het doel van een Halosessie is je gezondheid te bevorderen en rust te geven aan lichaam en geest. Halotherapie helpt bij ademhalingsproblemen, chronische verkoudheid, bronchitis, astma, hooikoorts en huid problemen. Halotherapie verlicht ook de stress en het bevordert de slaap. Bovendien maakt het ons immuunsysteem weerbaarder, verbetert het de longfunctie daar het zout antibacterieel werkt. Om een optimaal resultaat te verkrijgen raden wij je aan om de Halotherapie op regelmatige basis te herhalen.

Contra-indicatie :  epilepsie

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws