Halotherapie

50 min. –   € 20,00

Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dagentree

De hele Elaisa halokamer is bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya waardoor er een uniek lichaam herstellend microklimaat heerst. Gedurende de sessie benevelen we de lucht van de zoutkamer met medicinaal zout wat de doeltreffendheid van de sessie ondersteunt. Het vernevelen voel je nauwelijks daar het op een zachte manier gebeurt.

De halobeleving is een zacht wegdroommoment in een zuiverend en helend klimaat. Gedurende de hele sessie kan men zich languit ontspannen, al dan niet genietend van een schitterende artistieke natuurfilm of gewoon, wegdromend,  de ogen sluitend.

Het doel van een Halosessie is je gezondheid te bevorderen en rust te geven aan lichaam en geest. Halotherapie helpt bij ademhalingsproblemen, chronische verkoudheid, bronchitis, astma, hooikoorts en huid problemen. Halotherapie verlicht ook de stress en het bevordert de slaap. Bovendien maakt het ons immuunsysteem weerbaarder, verbetert het de longfunctie daar het zout antibacterieel werkt. Om een optimaal resultaat te verkrijgen raden wij je aan om de Halotherapie op regelmatige basis te herhalen.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws