Consult Bioresonantie

50 min. –   € 115,00
enkel boekbaar op aanvraag

Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Bio-energetische lichaamsanalyse:
In enkele minuten ontvangt u een gepersonaliseerde energetische afdruk van het lichaam. Velen zijn bekend met spiertesten of kinesiologie of het ideomotorisch effect wat andere vormen zijn van bio-energetisch testen maar de Qest4 scan gaat nog een stap verder. Met micropower radio signalen in plaats van woorden worden vragen aan het lichaam gepresenteerd. Hierdoor kan er een groot aantal testen tegelijkertijd genomen worden en krijgt de cliënt in enkele minuten een breed overzicht van het energetisch functioneren en reageren van zijn lichaam.

Wanneer lichaam en geest uit balans zijn kunnen er klachten en/of ziekten ontstaan. Daarom streeft het lichaam constant naar homeostase, een vorm van zelfregulatie om zijn balans te behouden en gezond te blijven. De Qest4 is een volledige lichaamsanalyse die zoekt naar disbalansen of specifieke problemen in verschillende organen, klieren en lichaamssystemen en zoekt naar de oorzaken van klachten die veroorzaakt kunnen worden door o.a. tekorten, pathogenen (bacteriën, parasieten, virussen, schimmels), toxines, mentale en emotionele factoren, chemicalieën en veel meer. U ontvangt een gedetailleerd rapport en uitleg over uw testresultaten. De test is volledig pijnloos vergeleken met het prikken bij bloedtesten, veilig en neemt slechts enkele minuten in beslag.

De Qest4 geeft ons een dieper inzicht in specifieke energetische onevenwichtigheden en blokkades die op verschillende manieren impact hebben op ons lichaam (hormonaal, spijsvertering, tekorten, pathogenen,…) Door de bio-energetische test van de Qest4 krijgen we via frequenties een duidelijk beeld van het unieke energetische patroon of handschrift van de testpersoon. (en kunnen we een persoonlijke therapie opstellen).

De Qest4 bevat digitaal gecodeerde informatie die betrekking heeft op een groot aantal gezondheidgerelateerde factoren. Deze variëren van anatomie en fysiologie, lichaamschemie, medicijnen, voedingsstoffen en pathogenen (bacteriën, virussen, parasieten, schimmels), mentale en emotionele factoren, metabolische processen en veel meer. Onze natuurgeneeskundige kiest welke electromagnetische signalen worden uitgevoerd, zij analyseert het resultaat en bespreekt samen met u de resultaten.

Heeft u bepaalde gezondheidsklachten, voelt u zich moe, heeft u last van uw spijsvertering, heeft u hormonale klachten, slaapt u al een tijd niet goed, heeft u last van stress, heeft u nood aan inzicht en verbetering van uw algemene gezondheidstoestand? Qest4 geeft inzicht.

Een Bioresonantie Consult is:

 • Natuurlijk
  Ondersteund het behouden van de natuurlijke balans en welzijn van het lichaam
 • Persoonlijk
  Persoonlijke energetische afdruk van het lichaam aangepast aan wat u nodig heeft. Geillustreerd, gedetailleerd rapport van uw testresultaten.
 • Uitgebreid
  Uitgebreide, complete analyse van disbalansen of aangepaste testen gebaseerd op een specifiek probleemgebied
 • Veilig
  De test is volledig non-invasief en veilig voor volwassenen en kinderen. De meeste testen nemen slechts enkele minuten in beslag

Wat kan QEST4 vertellen over uw gezondheid?

Het presenteert een serie van energetische patronen die informatie geven over:

– Verschillende organen, klieren en systemen van het lichaam

– Pathogenen, gifstoffen en chemicaliën

– Supplementen, chiropractische hulp en emotionele balans.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws