connect to your inner nature

Clay Sauna

Ervaar de sensaties van een kleizuivering

Let op, beperkte beschikbaarheid! Boek je plaats alvast online.

Scrubsessie

30 min. Gratis

Tijdens een scrubsessie wordt uw lichaam gezuiverd en worden dode huidcellen verwijderd door het aanbrengen van een scrub. Voor uw lichaam wordt er gebruik gemaakt van een scrub die bestaat uit zeezout gemengd met een amandelolie en gedroogde kruiden. Tegelijkertijd wordt u verwend met een honingmasker voor het gelaat.

De gevoelstemperatuur in de Clay Sauna zal aanzienlijk stijgen waardoor uw poriën zullen openen. Tevens zullen we uw bloedsomloop een boost geven door koud water over uw onderbenen te schenken. De wisselwerking van koude en warmte is zeer aangenaam.

Deze scrubsessie wordt elke ochtend aangeboden. U kunt zich hiervoor bij aankomst kosteloos inschrijven aan de receptie.

Kleisessie

30 min. € 15,00
Dient vooraf hier gereserveerd te worden.

De Clay Sauna is voorzien van dertien zuivere grote citriengeodes die zich achter elke deelnemer bevinden. U neemt plaats op versteende boomstammen van duizenden jaren oud. Het mineraal beschermt de aura, reinigt de chakra’s en geeft energie. Dit kristal kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne-energie. De steen gaat depressies tegen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. Ook helpt de zonnige steen bij infecties, verbetert het de bloedcirculatie, stimuleert de spijsverteringorganen en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

In deze bijzondere sauna ontvangt u in groep een ceremoniële zuiveringsbehandeling.
Bij aanvang ontvangt u van de ceremoniemeester een schaal met Rhassoul klei. Rhassoul klei is ook bekend als Marrokaanse lava klei, deze vulkanische klei wordt in Noord Afrika als standaard gebruikt bij de Hammam om het lichaam te reinigen.

 

U smeert zichzelf in met deze weldadige klei en we laten hem diep inwerken. Tegelijkertijd wordt er schilferijs met daarin een geurtje van etherische oliën en water op de kachel gegoten. Als gevolg van de stijging van de relatieve vochtigheid en de gevoelstemperatuur zullen de poriën geopend worden. Zo kunt u genieten van de unieke combinatie van een sauna en stoombad.

Nadat de klei voldoende heeft ingetrokken, ontvangt u een regendouche terwijl u zit op de versteende boomstammen. Ten slotte begeleidt de ceremoniemeester u door een twintig meter lange neveldouche.

Onze sauna's

Ontdek de andere sauna’s van Elaisa

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa