Music Vibrations

In juni stellen we ons open om bewust de kracht van muziek te ervaren en de vibraties die ze teweegbrengt te voelen.

Muziek verbindt door de unieke eigenschap om emoties te doorvoelen en te delen met andere. Zachte muziek kan je helpen om volledig bij jezelf te komen en een diepere verbinding met jezelf te ervaren door je te richten op je lichaam, emoties en gedachten. Laat je verrassen door livemuziek en klanken doorheen Elaisa.

Je kunt tonen ervaren die diep in je lichaam resoneren, ritmes die je energie geven, en trillingen die niet hoorbaar zijn maar toch meezingen. Afwijkende toonladders of juist harmonische klanken kunnen allemaal helpen om je lichaam tot rust te brengen. De energiepunten in het lichaam, de Chakra’s, zijn van invloed op ons fysieke en mentale welzijn en reageren op verschillende trillingen. De trilling van de kroonchakra wordt geactiveerd door hoge tonen, terwijl de wortelchakra reageert op de laagste tonen. Door de hoogte van de tonen kunnen de zeven energiepunten in je lichaam in balans worden gebracht.

Het zingen van mantra’s veroorzaakt trillingen die klanken voortbrengen, en deze trillingen werken in op je lichaam en geest. De vibraties die ontstaan door het zingen van een mantra verspreiden zich door je hele lichaam en bereiken je hart, lever, nieren en alle organen. Ook opgeslagen emoties in het lichaam kunnen worden losgetrild en gereinigd door een mantra. Daarom nodigen we jullie uit om mantra’s te komen zingen om 16:15 in de Crystal Cave.

Klankschalen zorgen voor rust, ondersteunen bij meditatie en brengen harmonie in lichaam en geest. Maar de magie van klankschalen reikt verder: hun klank brengt je terug naar jezelf. Ervaar hun heilzame trillingen bij de opgieting in de Sunset Sauna om 12:30.

Elke dag bij Elaisa geniet je van livemuziek tijdens opgietingen in de sauna’s.
In het Mineral Bad worden exclusieve concerten gegeven die door klank en schilderachtig uitzicht de mens tot zichzelf brengt.
Of iedere avond de befaamde laatste opgieting met energetisch liveoptreden in de Sunset Sauna met panoramisch uitzicht.

 

Ontdek de “Music & Vibrations” juni-selectie om mee te vibreren.

Ervaar een diepgaand melodisch concert van harmoniserende klanken en liederen vanuit het hart. Je lichaam komt al resonerend in een meditatief veld. Voel hoe klank kan bijdragen tot een diepe rust en er meer doorstroming kan ontstaan in jezelf. Je kan de trilling tot in je lichaam voelen, hetgeen diepe ontlading teweegbrengt alsook zeer opladend werkt. Deze meditatieve staat versterkt ook het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam.

Wanneer krijg je nu de kans om in een vibrerende klankschaal te staan? In het Laconium dat, met zijn fantastische akoestiek, gemaakt is om geluid intens te beleven.
Zo begint het Hathor ritueel: met de unieke sensatie van klank die letterlijk door je lichaam pulseert.
Tijdens de sessie zullen we gebruik maken van zang en één van de oudste instrumenten uit het Oude Egypte: Sistrums. Deze oeroude trillingen brengen je terug naar je essentie.

Ervaar een diepgaand klankbad in onze High Frequency-ruimte. Terwijl je op prachtige lavastenen tafels ligt, zorgen gongs, klankschalen en stemvorken op jouw lichaam voor een sterke verbinding met hemel, aarde en je eigen lichaam. Een wondermooie duo klankreis doorweven met de prachtige hoge frequenties van klank en kristal.

Deze sessie is een uitnodiging om diep te duiken in de helende frequenties van geluidstrillingen. Geïnspireerd door de rituelen van het Oude Egypte, word je meegenomen op een diep ontroerende innerlijke reis.
Je wordt omringd door de diepe klanken van klankschalen, die je tot diepe ontspanning brengen. De trilling verwekkende geluiden van het Sistrum ondersteunen je lichaam bij het loslaten, en de helende geluiden van de menselijke stem helpen je om alle cellen van je lichaam weer op te laden. Je verlaat deze sessie met een verfrist gevoel in lichaam, geest en ziel.

De kracht van mantra zingen

Door een woord of spreuk van een mantra ritmisch herhalen, zet je in jouw lichaam bepaalde trillingen die de klanken voortbrengen in beweging. De vibraties die een mantra opwekt, verspreiden zich door je hele lichaam. Ze stromen naar je hart, je lever, je nieren; alle organen worden aangeraakt. Ook in het lichaam opgeslagen emoties kunnen door een mantra worden losgetrild en ‛schoongemaakt’.

Energetic Sound Treatment is een methode om de trilling van de mens in positieve zin te beïnvloeden. De frequenties die vrijkomen bij het produceren van specifieke klanken, herinneren je cellen aan hun gebalanceerde staat van zijn. Klanken kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Dankzij een goede doorstroming in je lichaam kan er meer balans in jezelf ontstaan. Met gebruik van zang en verschillende balancerende instrumenten ontvang je zuiverende vibraties voor lichaam, geest en ziel.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws