K.A.P.- sessie door Hilde De Baerdemaeker

Op donderdag 22/06 van 17u30 tot 20u00 en
op maandag 26/06 van 11u00 tot 13u30
150 min. – €135,00 (incl. entree)

Deze beleving is inclusief dagentree.

K.A.P. (Kundalini Activation Process) is een energetische transmissie waarbij non-duale energie resoneert met jouw eigen energetisch lichaam. Hierdoor kan je kundalini energie beginnen stromen. Waardoor je dichter bij je natuurlijke staat van zijn komt.

Tijdens de sessie hoef je niets te doen, enkel te liggen op een matje, in comfortabele kledij, helemaal relax en in volle overgave. De muziek helpt jouw energie te ontwaken.
Je kan emoties ervaren, bewegen op manieren die de energie je ingeeft, of gewoon stil blijven liggen, maar je zal sowieso een innerlijk onvergetelijke reis maken.
Meestal wordt er gelukzaligheid ervaren en positieve energie die terug rijkelijk stroomt.

Na de sessie volgt een nagesprek indien gewenst en een privé opgiet in de ceremoniële sauna voor de Kap-groep. (max 16 personen)

 

Praktisch

  • Je ligt op aangenaam zachte matjes, met gesloten ogen.
  • Omdat je ook kan gaan bewegen, vragen we voor deze sessie een short en T-shirt te dragen.
Hilde 1
Hilde De Baerdemaeker

is al 23 jaar lang één van Vlaanderens grootste actrices.
Maar Hilde heeft de afgelopen 14 jaar naast haar werk als actrice en haar drukke gezinsleven (Hilde is moeder van een tweeling en plusmama van 2 tieners) ook de ene training na de andere gevolgd.
Op zoek naar uitwegen voor haar hoog gevoeligheid en haar drang om méér te kunnen betekenen voor mensen die op zoek zijn naar innerlijke rust.
Zo is ze yoga teacher en Reiki Master geworden Ze bestudeerde jarenlang psychologie, bachbloesems, voetreflexologie, craniosacraaltherapie, acupressuur, energetische therapieën en ook hypnose. Ze heeft ook een gratis meditatieplatform “Nog 9 Minuten”.
Ze geeft yoga retreats op Ibiza en is één van de weinige KAP-facilitators in België.
Hilde voelde zich meteen thuis bij Elaisa. En stelde zelf voor om hier KAP-sessies te organiseren.
Wij verwelkomen haar graag en hopen dat u deze kans aangrijpt om van KAP-energie te proeven in de meest optimale omstandigheden.
Hilde koos de ceremoniële klankruimte als ideale plek voor KAP.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws