Herbs & Spices

In mei komt de natuur tot volle bloei en schenkt ons een overvloed aan heilzame kruiden en planten die ons verkwikken.

Planten zijn van onschatbare waarde voor het leven op onze planeet en spelen een cruciale rol in het bevorderen van onze gezondheid en welzijn.

Onze voorouders wisten al dat bepaalde planten, bloemen en kruiden geneeskrachtige eigenschappen bezitten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam kunnen ondersteunen.

Bij Elaisa nodigen we je uit om te ontspannen in onze rustgevende bloeiende kruidentuin, waar je het hele jaar door kunt profiteren van de gezondheidsvoordelen van verse kruiden en planten in onze opgietingen, behandelingen en ceremonies.

Gedurende de hele maand mei richten we ons op de weldadige eigenschappen van Herbs & Spices. Ontdek de helende kracht van deze planten onder begeleiding van onze ervaren en creatieve kruidenexperts tijdens onze Herbs & Spices opgietingen, ceremonies en behandelingen.

In mei floreren nieuwe sessies bij Elaisa. We lichten een tipje van de sluier op:

Halo Prana maakt je immuunsysteem weerbaarder en verbeterd het de longfunctie daar het Himalaya-zout van de Halo-ruimte antibacterieel werkt, bevordert je gezondheid, brengt rust in lichaam en geest, en vergroot je vitaliteit.

Internal Dance brengt een expressie van je binnenwereld in beweging. We begeleiden je stap voor stap naar het losmaken van elk lichaamsdeel om je niet enkel fysiek helpen te ontspannen maar ook dichter bij emotionele lagen te komen.

Met de Spirit Breath-sessie ervaar je een combinatie van sauna, ademhalingsmeditatie en muziek speciaal ontworpen en samengesteld om je diepere innerlijke rust en focus te brengen.

Ontdek de HERBS & SPICES ervaringen

Dia4
Ervaar een Award winning herbal scrub in de bijzonder Clay Sauna op 10 en 11 mei.

Geniet exclusief van de Award Winning Herbal Scrub van Yvan Fermyn, Herbal Cup saunameester Wereldkampioen. In de Clay Sauna ontvang je in groep een ceremoniële zuiveringsbehandeling met natuurlijke ingrediënten en kruiden.

Kleisauna 300dpi
Beleef de zuiverende werking van een Kleiceremonie met Omouna Ghassoul

Gebruikmakend van Marokkaanse olijfzeep met eucalyptus en een scrubhandschoen, bereidt deze ceremonie je huid voor op de reinigende klei. Omouna Ghassoul, verrijkt met kruiden uit de Atlas-bergen, ondersteunt kansarme kinderen in Marokko.

klei-sessie-aanbieding-1
Geniet van een puur moment van weldoende scrub van de Herbal Honey Scrub

Geniet van een kruiden honingsessie waarbij uw lichaam wordt gezuiverd en dode huidcellen worden verwijderd met een zeezout scrub met amandelolie en gedroogde kruiden. U ontvangt ook een honingmasker voor uw gezicht.

Ontdek de heilzame werking van de kruiden met een SereniTea dagelijks om 15u.

Ontdek welke kruiden je kunnen helpen om je systeem te zuiveren en je terug in balans te voelen. Onze thees worden samengesteld op basis van natuurlijke en smakelijke ingrediënten. Het beste van de natuur in een kopje thee!

IMG-20240320-WA0003
Ervaar een zuiverend reis van de wereldklasse scrub van onze Herbal King

Georgii Kopylov, winnaar van de Sauna Herbal Cup 2023, leidt je door een reinigingsritueel met gezichtsmasker en lichaamsscrub van wereldklasse. In de Avatar sauna geniet je van ontspanning met kruidige geuren en warmte, gevolgd door verfrissing in het meer.

IJS 4
Ontdek de verwikkende effect van een Herbal opgieting dagelijks om 15u30 in de Avalon Sauna.

Stap binnen in de betoverende sfeer van de Avalon Sauna en laat je om 15u30 onderdompelen in een verkwikkende Herbal Opgieting. Ontdek de heilzame kracht van natuurlijke kruiden en de weldaad van warmte terwijl je jezelf overgeeft aan een unieke wellnesservaring.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws