Kleiceremonie

30 min. –   € 19,00

Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dag- of avondentree

De Clay Sauna is voorzien van dertien zuivere grote citriengeodes die zich achter elke deelnemer bevinden.

U neemt plaats op versteende boomstammen van duizenden jaren oud. Het mineraal beschermt de aura, reinigt de chakra’s en geeft energie. Dit kristal kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne-energie. De steen gaat depressies tegen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. Ook helpt de zonnige steen bij infecties, verbetert het de bloedcirculatie, stimuleert de spijsverteringorganen en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

In deze bijzondere sauna ontvangt u in groep een ceremoniële zuiveringsbehandeling.
Bij aanvang ontvangt u van de ceremoniemeester een schaal met Rhassoul klei. Rhassoul klei is ook bekend als Marrokaanse lava klei, deze vulkanische klei wordt in Noord Afrika als standaard gebruikt bij de Hammam om het lichaam te reinigen.

U smeert zichzelf in met deze weldadige klei en we laten hem diep inwerken. Tegelijkertijd wordt er schilferijs met daarin een geurtje van etherische oliën en water op de kachel gegoten. Als gevolg van de stijging van de relatieve vochtigheid en de gevoelstemperatuur zullen de poriën geopend worden. Zo kunt u genieten van de unieke combinatie van een sauna en stoombad.

Nadat de klei voldoende heeft ingetrokken, ontvangt u een regendouche terwijl u zit op de versteende boomstammen. Ten slotte begeleidt de ceremoniemeester u door een twintig meter lange neveldouche.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws