Shine Your Light

12 – 15 september 2023
€ 2.658,00 (incl. BTW)

Shine from within

Je verlangt ernaar je licht te laten stralen,

vanuit jouw vrouwelijke wijsheid te leiden en trouw te blijven

aan wie je werkelijk bent. In alle aspecten van jouw leven.

Ga dan met mij en je sisters mee

op deze deep dive waar we onszelf herbronnen

en laten herrijzen.

CHALLENGES YOU MIGHT RECOGNIZE

 

Masculiene overdrive

Je gaat maar door. De druk op je werk, de masculiene cultuur en de behoeften thuis slokken je op. Je wilt niet alleen maar overleven, je wilt kunnen ZIJN.

 

Verbinding kwijtgeraakt

Je hebt het verschil als vrouwelijke leider al ervaren; het verschil tussen de impact die je maakt wanneer je leidt vanuit de verbondenheid met je lichaam en feminiene energie, en wanneer je binnenkomt vanuit je hoofd. Maar je bent de verbinding met je gevoel, je lichaam en je intuïtie kwijtgeraakt in onze masculiene maatschappij.

 

Vertwijfeld geraakt

Je omgeving spiegelt je terug dat je niet genoeg bent. Als je nog iets meer van dit hebt, of dat wat meer laat zien, of misschien nog een tikje harder daaraan trekt… Maar is er in deze rat race ooit iets goed genoeg? Blijft iedereen altijd maar zoeken naar beter en meer? Het geeft je onrust, maakt je een zoekende en een twijfelaar. Maar diep vanbinnen weet jij de waarheid. En vanuit deze waarheid wil jij leven, leiden en je licht laten schijnen.

 

“Leiderschapsontwikkeling betekent meer van jezelf durven laten zien.”

 

OP DIT RETREAT…

  • Ontvang je de reset knop en kom je tot stilstand. Er is rust, ruimte en stilte. Om te voelen, jezelf te verbinden met je innerlijke wereld en de helende kracht van feminiene energie door je heen te laten stromen.

 

  • Vind je de connectie met jouw lichaam weer terug. Dankzij de stilstand kan je de stem van jouw intuïtie weer horen. Je voelt je door de begeleiding veilig en gedragen om jouw emotionele waarheid te doorvoelen. Zo kom je ieder uur van dit retreat dichter bij jezelf.

 

  • Alles op dit retreat, van de zeer ervaren coaches en therapeuten, tot aan de oogverblindende locatie, de bijzondere energie op deze plek en de magische vrouwencirkel helpt je te herbronnen.

4-DAYS RETREAT

 

DAY 1

Dinsdag 12 september start 13.00

Circle Opening | Sharing Leadership Lessons | Confidence Booster

Shared lunch, dining and wining

 

DAY 2

Woensdag 14 september

Shedding skin | Temazcal Ceremonie (zweethut)

Sharing circles | Space to retreat

 

DAY 3

Donderdag 14 september

The body as our temple | Setting bounderies | Biodynamic Breathwork

Sharing circles | Space to retreat

 

DAY 4

Vrijdag 15 september einde 15.00

Sacred feminine energy | The gift you bring as a leader

Closing ceremony

MAAK KENNIS MET DE BEGELEIDSTER

Carla Clarissa:

Carla heeft haar MSc. in Management aan Nyenrode behaald en twintig jaar ervaring in de corporate wereld. Eerst als management consultant bij EY, later als business manager bij Nuon en cultural transition manager bij Alliander. In deze laatste rol rapporteerde zij aan de RvB en was verantwoordelijk voor de cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling van het Executive Leadership Team.

Haar coachingsopleidingen heeft ze gevolgd aan The Tavistock Institute in Londen en ze is een gecertificeerd Deep Coaching (en Enneagram) Professional van DCI in San Francisco.

Ik ben er voor je. Om je te begeleiden op jouw eigen pad terug naar de kern van wie je bent en van waaruit je wilt leiden. Daarvoor heb ik The Women’s Leadership Program ontwikkeld. En deel ik op mijn site video’s, artikelen, meditaties en gratis het eerste deel van mijn boek ‘Born to change the game, authentiek leiderschap voor vrouwen’. Wat je ook van me zult volgen – mijn coachingsprogramma, mijn social media, mijn nieuwsbrief, de content op mijn site – ik hoop dat je vooral één ding steeds meer zult voelen en ervaren: de vrijheid om de vrouw en de leider te zijn die jij wilt zijn. Dat is de ware femme inspiratrice.

ALL-INCLUSIVE RETREAT

Je overnacht in een van onze eigen cottage op het luxe Ter Hills Resort.

De sessies vinden plaats in de prachtige Elaisa Energetic Wellness. Een bijzondere locatie waarvan sommige delen exclusief voor onze groep toegankelijk zijn. Daarnaast heb je als deelnemer aan dit retreat gedurende de hele dag toegang tot alle faciliteiten die Elaisa te bieden heeft.

 

Dit retreat is inclusief:

  • Groepstrainingen gedurende vier dagen onder de persoonlijke begeleiding van Carla Clarissa;
  • Toegang tot Elaisa Energetic Wellness gedurende alle dagen van het retreat;
  • Drie unieke wellness belevingen;
  • Drie overnachtingen in een gedeelde kamer met ontbijt;
  • Gezonde, heerlijke lunches en diners geserveerd in Elaisa Wellness.

 

Je hebt de mogelijkheid om tegen bijbetaling massages of skin- & bodycare behandelingen te boeken bij Elaisa Wellness.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws