3-daagse Retreat ‘Express Your Soul’

Vrijdag 10 tot zondag 12 november 2023
€ 899,00

De Retreat ‘Express Your Soul’ is een vervolg op de ‘Leef je Essentie’ Retreat én staat tegelijk ook op zich.

”Elaisa staat voor Egypte – Lemurië – Atlantis – Inner -Source – Activation.”

Het is gelegen in het Nationaal Park Hoge Kempen en ligt op het kruispunt van de windrichtingen met uitzicht op de zonsondergangen in het westen. Wanneer je binnenstapt, lijk je een tempel binnen te gaan. Overal zie én voel je de energie van de geometrische vormen en symbolen uit de oude culturen die verwerkt zijn in het gebouw en het domein.”

De accommodatie in Elaisa is werkelijk geknipt voor het aanbod dat ik breng. Geen betere ondersteuning dan dat om op zoek te gaan naar jouw unieke expressie. Het is er krachtig en puur, (h)eerlijk!

Het programma zal overvloedig gevuld zijn, het wordt een vurig en diep groeien, in verbinding met de natuur en haar elementen!

 

Objectief van de Retreat:

Deze keer gaan we voor een nieuwe formule ‘Express Your Soul: een 3-daagse met weerom unieke belevingen, die opnieuw je groei een quantum leap zal bezorgen en inspiratie en creatie zal aanwakkeren tot in je kern.

We zullen werken volgens de verticale as van Elaisa, de beweging hemel-aarde die we terugvinden in het gebouw met zijn verschillende verdiepingen. Jouw verbinding tussen hemel en aarde en in het bijzonder je 5de chakra, worden de leidraad om weer dieper tot kernhealing te komen. We werken aan het toelaten van jouw waarheid om meer van jouw essentie in de materie te brengen en te gronden zodat vanuit die beweging ook meer kernkracht en vuurkracht kan binnenkomen.

De verschillende natuurelementen, onlosmakelijk onderdeel van Elaisa, blijven als vanzelf katalysator, waarbij het element vuur deze keer centraal komt te staan. Als je element vuur in balans is, voel je energie en motivatie om te creëren, vind je focus en kracht omtrent je levenstaak en komt levensplezier als vanzelf! De Vuurloop op zaterdagavond, waar we gedurende de retreat naartoe werken, is een krachtig helend ritueel waar onze vuurkracht ten diepste zullen aanwenden om angst te transformeren naar pure levensenergie. Zondag werken we vooral rond integratie en het toevoegen van de herwonnen vuurkracht in ons dagelijks leven. We sluiten de 3-daagse af met een soundhealing begeleid door Ilse.

 

Praktisch

Dagelijks ontmoeten we elkaar ’s morgens om 9u45 aan de ingang van Elaisa Welness Center. Dag 1 sluiten we rond 20u30, dag 2 rond 22u30 (na de Vuurloop) en dag 3 rond 15u waarna je nog vrij kan gebruikmaken van de faciliteiten van Elaisa Wellness Center tot sluitingstijd.
De 3-daagse Retreat is een intense beleving waardoor tijdens de avond een rustige integratie nodig zal zijn. Iedereen zal hiervoor ook de nodige ruimte en rust krijgen in Hotel De Klok.

PRAKTISCH:

 • Deelnemers: met deze editie verwelkomen we mannen en vrouwen
 • Het wordt opnieuw een all-in formule: ontbijt in het hotel, lunch en diner in Elaisa’s heerlijke restaurant, met verse, gezonde gerechten.
 • Logement: Hotel De Klok in Zutendaal wordt onze slaaplaats
 • De prijs bedraagt €899, voor bedrijfsgerelateerde deelname is de prijs €1100
 • Deelnemers dienen enige ervaring te hebben met energiewerk.

INBEGREPEN

 • 2 nachten verblijf in Hotel De Klok (twin-kamers) met ontbijt (10 minuten rijden naar Elaisa Wellness Center)
 • 3 keer lunch en 2 keer diner in Elaisa Wellness Center
 • Water en thee gedurende de dag
 • Privé gebruik voor de groep van oa Laconium, Crystal Cave, Ankh-ruimte, Sound Healing Ruimte, Sauna’s, Vuurloopparcours, Energetic Mineral Bath.
 • Vrij gebruik van faciliteiten Elaisa Wellness Center na het afsluiten van dag 3

EXCLUSIEF:

 • Badjas, slippers en handdoeken
 • Extra verbruik drank en eten

MAAK KENNIS MET DE BEGELEIDSTER

Ilse Grace Scheers is Energiewerker (Energetische Healing) en Persoonlijk Coach in het door haar opgerichte Centrum voor Energiewerk in Lier. Ze geeft persoonlijke consults, workshops, jaartrainingen, familieopstellingen en retreats rond persoonlijke groei en bewustzijnsverhoging in binnen- en buitenland. Door te leven vanuit haar essentiekracht, leert Ilse je jouw kracht te vinden en te leven vanuit gevoel en verbinding. Haar workshops en retreats richten zich telkens op de (her)connectie met je authentieke Zijn. Daarnaast is Ilse ook Singer-Songwriter en brengt ze helende hartsmuziek die je innerlijk laat bewegen.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws