Shedeals Arrangement

Enkel geldig voor Shedeals leden.

€ 89,50 / € 44,50

Jouw belevenis

Ontspanning Wellnessdag bij Elaisa Energetic Wellness. Je trakteert jezelf op een eersteklas Wellness beleving in een oase van rust middenin de rustgevende natuur in de bossen van het Nationaal Park Hoge Kempen, aan de Nederlands-Belgische grens. Bij Elaisa Energetic Wellness heb je het gevoel op vakantie te zijn! Dankzij de bijzondere zen architectuur, de prachtige elementen afkomstig uit diverse oude wereldculturen, het rijke aanbod aan unieke wellness faciliteiten, het zicht op het meer en de rustgevende natuur kan je genieten van een uitzonderlijke beleving in extreme rust en stilte.

Elaisa beschikt over maar liefst 7500 m2 ruimte aan pure ontspanning en je hebt maar liefst tien verschillende sauna’s tot je beschikking, waaronder kristalsauna’s, een Temazcal, een Mexicaanse zweethut en een Sunset Sauna. Maar ook de stoombaden, de chloorvrije binnen – en buitenzwembaden, de chloorvrije whirlpools, de ligweides, de ontspanningsruimtes, de klank ceremonies, de Temazcal vuurceremonies, de geurbelevingen, de klei – en honingsessies, de yoga, de meditaties en behandeling ruimtes maken van Elaisa een onvergetelijke beleving. In het Elaisa Wellness Restaurant met groot terras, kan je bovendien genieten van gezonde biologische gerechten met uitzicht op het meer.

Inbegrepen in deze belevenis

Elaisa staat voor 7500 m² aan ontspanning, rust en privacy in de natuur.

  • Toegang van 10.00 tot 22.00 tot het hele Wellnesscomplex. Doorheen het gebouw zijn maar liefst 20 ton aan kristallen over de hele wereld verwerkt.Hierdoor heerst er een bijzondere energie in Elaisa.
  • Toegang tot 10 sauna’s o.a. een Temazcal, Chakra Balancerende Sauna’s, een Ceremoniesauna en verschillende opgietsauna’s.
  • Elke dag zijn er gratis geurbelevingen onder begeleiding van live muziek in  verschillende opgietsauna’s.
  • Toegang tot 5 baden o.a. een energetisch bad en 2 buitenwhirlpools.
  • Toegang tot verschillende ligweide’s.
  • Toegang tot het Elaisa Wellness Restaurant.
  • Toegang tot verschillende adembenemende ontspanningsruimtes.
  • Huur badjas, handdoeken en aankoop slippers
  • Welkomstdrankje

Praktische informatie

Openingstijden: 10:00 - 22:00

Ticket is boekbaar 7/7 van 10u00 – 22u00 behalve tijdens Paas-, Herfst en Kerstvakantie..
Iedere woensdag en donderdag, elke éérste zaterdag, en derde zondag van de maand is het badkledingdag. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht. Hieronder valt ook het saunalandschap. Op alle andere dagen is badkleding niet toegelaten.

Uw persoonlijke code kunt u bij de reservatie ingeven. 

Reserveren

Shedeals Arrangement
Reserveer deze aanbieding nu en betaal € 44,50 per persoon i.p.v. € 89,50

Reserveer

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws