Het team achter Elaisa

De piramide van balans

Om in bewustzijn te kunnen groeien werden er in onder andere Egypte vier pijlers in acht genomen. Elke pijler staat voor een onmisbaar aspect voor het bereiken van een gebalanceerde hogere staat van bewustzijn. Deze vier pijlers liggen Elaisa na aan het hart.

  • Je relatie tot jezelf en de ander
  • Je relatie tot je fysieke lichaam en andere energetische lichamen, inclusief je Ka-lichaam
  • Je bewuste relatie tot de sacrale elementen water, aarde, vuur, lucht en ether
  • Je dienstbaarheid aan anderen, het universum, de aarde, de maatschappij

Elaisa biedt je met haar uitgebreid aanbod de mogelijkheid om aan de slag te gaan met elk van deze vier pijlers.

Ook het team van Elaisa wordt opgeleid met de piramide van balans als uitgangsbasis.
Het team dat in Elaisa voor je ter beschikking staat, hecht dan ook belang aan zuiverheid en een hoge mate van dienstbaarheid vanuit het hart.

Hun toewijding en passie geven een extra dimensie aan jouw beleving van de massages, de behandelingen, de sauna’s, opgietingen en workshops.

Het Elaisa Team

Gepassioneerde mensen met elk hun specialisaties en vakgebied, staan voor de gasten klaar om hun ervaring te optimaliseren. Bij vragen of opmerkingen aarzel niet om de medewerkers aan te spreken, zij helpen je graag verder.

Het team dat in Elaisa voor je ter beschikking staat, hecht belang aan zuiverheid en een hoge mate van dienstbaarheid vanuit het hart. Hun toewijding en passie geven een extra dimensie aan jouw beleving van de massages, de behandelingen, de sauna’s, workshops, enz…