De restaurants van Elaisa

Wellness- of sushirestaurant?

Bij Elaisa zijn twee restaurants voorzien waar je kan genieten van heerlijke en gezonde maaltijden. Beide restaurants laten je genieten van een adembenemend zicht en wondermooie zonsondergangen op het meer en de terrils.

Geniet van lekkere en gezonde streekproducten en laat je verwennen door de smakelijke keuken van Elaisa. Dagelijks is er een toelevering van verse producten, afhankelijk van het aantal bezoekers. Op die manier heeft de gast toegang tot heerlijke verse gerechten, alsook de keuze uit biologische, vegetarische of glutenvrije maaltijden.

Een uitgebreide waterkaart geeft je de mogelijkheid te kiezen uit verschillende watersmaken. In een prachtige waterkaraf met zuivere kristallen zal jouw water gepresenteerd worden. Hierdoor neemt de trillingsfrequentie van het water toe en dit gaat zowel de smaak, als jouw waterbeleving bevorderen.

In het sushirestaurant bovenaan kan je zelfs een beetje de Japanse sfeer opsnuiven. Hier heb je de mogelijkheid om, buiten andere smakelijke gerechten, een uitgebreid aanbod van sushi te eten.
Ben je bij de Ayurvedische specialist geweest in verband met voedingsadvies, dan heb je zelfs de mogelijkheid maaltijden te bestellen afhankelijk van het type dat je bent: Vata, Pitta, Kappa.

Sushirestaurant

Laat je verwennen door onze vriendelijke bediening en droom rustig weg terwijl je geniet van het prachtige panoramische natuurschoon.

Lees meer

Wellnessrestaurant

Ons wellnessrestaurant serveert dagelijks verse gerechten met een ruime keuze vlees-, vis- of vegetarische gerechten.

Lees meer