Zomerzonnewende Retraite

19 & 20 juni 2023
€ 725.00

Op 19 juni verzamelen we tussen 9.15 uur en 9.30 uur bij het Terhills hotel in Maasmechelen.  Nu gaat jouw avontuur echt beginnen en dit is ook het moment dat je Gerda, Anja en de andere deelnemers ontmoet. De tweedaagse Zomerzonnewende retraite is nu echt begonnen!

 

Herbronnen, wedergeboorte, thuiskomen, openbloeien

Retraite programma

De komende twee dagen kan je volop genieten van alles wat Elaisa jou te bieden heeft. De prachtige grote tuin met het mooie meer is als een oase, je kunt hier heerlijk wandelen, zitten of slapen. Ook binnen de muren van Elaisa word je omringd door schoonheid in de prachtige tempels. Elaisa bezit een drietal thermale baden, sauna’s in uiteenlopende stijlen en nog veel meer. Alleen dit al is een enorme ontdekkingsreis en dan is er uiteraard ook nog het prachtige en indrukwekkende belevingsprogramma welke we binnen de veiligheid en intimiteit van onze groep gaan ervaren.

Tijdens onze twee dagen in Elaisa zullen we in de beslotenheid van onze eigen groep diverse eeuwenoude rituelen en belevingen gaan ervaren. Hierbij is het uitgangspunt dat je op een diepe manier in verbinding komt met jouw essentie, je verlangens en met het zachte vrouwelijke element in jezelf. Hierdoor ga je ervaren dat er in jou ruimte ontstaat voor het voltrekken van een heilig huwelijk in jezelf. Bereid je voor op een reis naar prachtige tempels en laat je welkom heten door goden en godinnen uit het verleden en ervaar hoe het voelt als je thuiskomt in je innerlijke huis.

OVERNACHTING VAN 19 TOT 20 JUNI

Het Terhills hotel is de plek waar je maandagavond terugkeert voor een overnachting in een tweepersoonskamer, je deelt de kamer met een andere retraitedeelnemer. Je hebt een mooie kamer en een fijne badkamer en ook tijdens het uitgebreide ontbijt op dinsdagmorgen zal het je aan niks ontbreken. Op dinsdagmorgen check je weer uit, voordat we met de groep naar Elaisa gaan vertrekken voor de tweede retraitedag.

 

DE AFRONDING

Na de laatste beleving op dinsdag 19 juni gaan we samen nog een keer dineren. Tijdens dit diner heeft iedere deelnemer de gelegenheid om haar opgedane ervaringen te delen met de groep. Na het diner ronden we de retraite af rond 19.00 uur, zodat iedereen de gelegenheid heeft om in het licht weer naar huis te reizen. Je bent uiteraard ook vrij om nog tot sluitingstijd in Elaisa te blijven, alleen of mogelijk met een andere retraitedeelnemer, echter niet meer in groepsvorm. Het behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden dat je nog een extra overnachting hebt geboekt, dat is geheel aan jou. Je kunt met een shuttle of lopend teruggaan naar het Terhills hotel.

 

GOED OM TE WETEN

Op woensdag en donderdag zijn er badkledingdagen in Elaisa
Op dinsdag is badkleding niet toegestaan in Elaisa

Gerda

MAAK KENNIS MET GERDA

Gerda Duin van Vrouw&Verbinding retraites

Gerda organiseert sinds 2018 retraites in binnen- en buitenland en inmiddels. De intentie hierbij is om vrouwen een aantal dagen een ervaring te geven van diepe verbinding met zichzelf, anderen en de natuur. De retraites worden altijd georganiseerd op mooie natuurplekken, waarbij er alle ruimte is voor stilte, rust, verbinding, creativiteit en inspiratie. Iedere retraite heeft een uniek thema en Gerda zet hierbij haar veelzijdigheid in als auteur, entertrainer, internationaal gecertificeerd healer, storyteller, zielsbegeleider en heilig mentor gids. Als deelnemer zal je je snel thuis voelen bij Gerda. Humor en lichtheid brengen zijn kenmerkend voor haar. Gerda werkt intuïtief en zij ‘werkt’ in het nu met de aanwezige energie. Ze doet dit vanuit een aardse insteek en bewaakt daarbij altijd het groepsproces.

Gerda organiseert sinds oktober 2021 retraites in Elaisa en ook geeft ze in Elaisa iedere maand wedergeboortesessies.

INBEGREPEN

 • Overnachting van 18 op 19 juni in het Terhills hotel op een mooie gedeelde tweepersoonskamer met een comfortabele badkamer (o.a. met föhn, badartikelen en koffie en thee faciliteiten)
 • Luxe ontbijt op 19 juni in het Terhills hotel, inclusief koffie, thee, melk, sapjes
 • Thee bij aanvang van de retraite bij Elaisa
 • Twee volle dagen toegang tot Elaisa
 • Het complete belevingsprogramma zoals besproken in de exclusiviteit van onze besloten groep, hetgeen grote meerwaarde heeft
 • Begeleiding door Gerda Duin met assistentie van Anja van Eldik
 • Extra energetische coach-tempelsessies georganiseerd en begeleid door Gerda met assistentie van Anja

 

EXCLUSIEF

 • Eten en drinken in Elaisa
 • Drankjes in Terhills hotel

 

EXTRA CADEAUS

 • Een set krachtplekken ansichtkaarten

En een cadeau naar keuze:

 • Vrouw&Verbinding magazine of het boek Manuscript der Kroonjuwelen

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws