Vrouw&Verbinding - Terug naar je Essentie

24-26 januari 2023
€ 1466,00

Een ‘once in a lifetime’ retraite, met een groep die zich moeiteloos heeft gevormd. Elf vrouwen die elkaar op hart en ziel niveau kunnen raken en inspireren en bereid zijn zich letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in de energie van eeuwenoude tempels. Nú is de perfecte tijd om alle lagen die nog vertroebelen los te laten en om ruimte te maken voor zuivere levensenergie en potentiële manifestatiekracht. Omarm je ware godinnenessentie en stroom mee in de flow van het leven.

 

WAT IS DE INTENTIE VAN DEZE RETRAITE?

Tijdens deze retraite laten we ons allereerst dragen door de indrukwekkende natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit in combinatie met de eeuwenoude wijsheid die je in Elaisa Energetic Wellness overal kunt zien en voelen.
Iedere retraite deelnemer mag in deze midweek de weg naar binnen maken, diepe ontspanning ervaren, zichzelf laten meevoeren in mooie rituelen, ervaren hoe haar lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Stilstaan bij haar persoonlijke zielsreis en op een liefdevolle manier zichzelf aandacht geven, zonder druk uit de buitenwereld. Dit alles in verbinding met elf andere vrouwen die allen bewust, open en liefdevol in het leven staan en allemaal hun eigen persoonlijke thema centraal hebben staan. Zonder het thema van de ander te willen dragen is er een prachtige ondersteunende verbinding voelbaar in deze groep.

 

HOE ZIET DEZE RETRAITE ERUIT?

Op 23 januari ben je om 16.30 uur welkom in het kleinschalige Terhills Resort, pal naast Nationaal Park Hoge Kempen. Hier start jouw avontuur, in verbinding met jezelf, mooie rituelen, de natuur en tien andere vrouwen. De luxe cottage met een indrukwekkend panoramisch uitzicht over het meer is van alle luxe gemakken voorzien. Dit is de plek waar wij vier dagen/nachten logeren, de stijlvolle cottage heeft zes luxe slaapkamers, met elk twee eenpersoonsbedden en iedere slaapkamer grenst aan een badkamer voor twee personen.

Natuurlijk word je ontvangen met koffie/thee en iets lekkers en krijg je de ruimte om je spullen even op te ruimen en je op te frissen. Daarna is het tijd voor het openingsdiner, deze nuttigen we in het stijlvolle Terland restaurant van Terhills Resort dus je hoeft er zelf helemaal geen moeite voor te doen. Je retraite midweek is nu echt begonnen, dus je kunt je heerlijk ontspannen, terwijl je ook de andere vrouwen (nog) beter leert kennen.
Na het diner gaan we terug naar de cottage, waar we de Retraite officieel openen met een mooi zacht inwijdingsritueel. Je kunt als je wilt gebruik maken van de buitensauna met buitendouche of gewoon lekker nog een kopje thee drinken. Daarna zijn we stil in de cottage en is het tijd om heerlijk te gaan slapen. Misschien nog wat onwennig met een kamergenoot. Laat je hier niet door terugdeinzen, ook in het samenzijn op een kamer kan je zoveel leren over jezelf. Ontspan en geef je maar over. Wat zullen de komende dagen jou en de groep brengen…

Op 24, 25 en 26 januari starten we met een heerlijk ontbijt in onze sfeervolle cottage en daarna vertrekken we naar Elaisa, waar we ons drie dagen gaan onderdompelen en waar we steeds opnieuw weer worden verwelkomd door goden en godinnen uit ‘vervlogen tijden’. Samen gaan we genieten van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. In Elaisa draait alles om jouw welzijn, beleving en zingeving. Vanuit zuiverheid, ervaring en balans.

 

BELEVING, INSPIRATIE EN RUST PROGRAMMA

Omdat we drie volle dagen in Elaisa verblijven heb je zeeën van tijd om alles te ontdekken wat Elaisa heeft te bieden. Je kunt in de prachtige tuin wandelen of zitten, ontspannen of slapen in een van de indrukwekkende rustruimtes, je onderdompelen in de thermale baden, een heerlijk moment ervaren in een van de mooie sauna’s of tijdens een van de belevingen die we exclusief als besloten groep gaan meemaken.

 • Halotherapie
 • Klankceremonie
 • Klei ceremonie
 • Temazcal
 • Ottomaanse Hammam behandeling in het Laconium

TEMPEL CEREMONIES DOOR GERDA

Vanzelfsprekend zal Gerda ook een aantal sessies voor de groep verzorgen.
– Wedergeboorte van het goddelijke vrouwelijke ceremonie in afstemming met de universele bron en de spirituele gidsen
– Soulmusic Guiding waarbij iedere deelnemer soulmusic op zielsniveau mag ervaren
– Meditaties en soulhealing momenten – Deze worden in het moment intuïtief gechanneld

Verder is er steeds ruimte om te rusten, te ontspannen en op je eigen gevoel te genieten van alles wat Elaisa jou te bieden heeft.
Voor alle belevingen, ceremonies en rituele geldt: Jij bepaalt of je mee wilt doen, je zult daartoe steeds vrijblijvend voor worden uitgenodigd.

 

CULINAIR GENIETEN

Tijdens onze drie dagen in Elaisa worden we met de lunch en het diner verwend met smaakvolle gerechten
bereid met verse en eerlijke producten, waaronder ook streekproducten. We kunnen als groep steeds samen met elkaar eten.
Alle dranken die je in Elaisa nuttigt zijn voor eigen rekening.

 

VAN DE DAG NAAR DE NACHT

Bij terugkomst in onze fijne cottage zullen we steeds met elkaar de dag afsluiten in een moment van verbinding waarbij we ook met elkaar even bewust stil zijn. Daarna gaan we slapen zodat onze belevingen diep kunnen integreren.

 

GOED OM TE WETEN

Op woensdag en donderdag zijn er badkledingdagen in Elaisa
Op dinsdag is badkleding niet toegestaan in Elaisa

MAAK KENNIS MET GERDA

Gerda
Gerda Duin van Vrouw&Verbinding retraites

Als zielsbegeleidster en authentiek leiderschap coach werk ik op het niveau van het hart en de laag van de ziel. Wanneer je een training van mij gaat volgen betekent dit dat je in verbinding komt te staan met je ware hartessentie en dat je veel meer inzicht gaat krijgen in je werkelijke zielsmissie. Dit transformatieproces verloopt in diverse fasen waarbij je je steeds krachtiger gaat voelen.

Vrouw&Verbinding organiseert vanaf 2018 retraites, met de intentie om het voor vrouwen mogelijk te maken zich een aantal dagen terug te trekken aan de hectiek van alle dag.
Gerda biedt in haar retraites altijd mooie rituelen en ceremonies aan, waarbij zij gebruikt maakt van haar helende en intuïtieve gaven en de deelnemers in verbinding brengt met hun zielsmissie. Het verbindingsaspect vormt altijd de rode draad in iedere retraite.
Tijdens deze retraite werkt Gerda samen met het team van Elaisa Energetic Wellness en met het Terhills resort.

INBEGREPEN

 • Koffie, thee, fruit en wat ‘lekkers’ in onze cottage
 • Het heerlijke diner op onze eerste avond in het restaurant op het Terhills resort
 • Vier keer een heerlijk ontbijt in onze cottage
 • Het volledige programma zoals beschreven
 • Drie volle dagen toegang tot Elaisa
 • Alle belevingen in Elaisa zoals beschreven
 • Extra sessies door Gerda georganiseerd
 • Verblijf op een mooie tweepersoonskamer met een eigen éénpersoonsbed en met aangrenzende badkamer
 • Handdoeken, badjas en slippers in de Terhills cottage
 • Drie keer een lunch en drie keer een diner in Elaisa

 

EXCLUSIEF

 • Drankjes in Terhills restaurant en drankjes in Elaisa
 • Persoonlijke behandelingen die optioneel zijn te boeken

 

EXTRA CADEAUS

 • Het pas uitgebrachte kaartendeck over krachtplekken
 • Een verrassingscadeau

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws