Stilte belevingsdag Tijn Touber

door Tijn Touber

6 juni 2023 – van 10 tot 20u.
€ 295,00

Schermafbeelding 2022-06-10 144315

Maak tijd voor jezelf en geniet in stilte van een heerlijke dag bij Elaisa.

Een stilte dag is vooral een dag voor jezelf. Onder begeleiding van Tijn Touber, beleef je een dag met ontspanning en meditatie gecombineerd met puur en gezond eten.

In kleine groep van maximum 16 personen, werken we in een buitengewone locatie aan het mentale en lichamelijke welzijn. De stilte nodigt je uit om de verbinding met jezelf, een ander en de natuur te onderzoeken.

De dag wordt afgerond met de hartverwarmende klanken van Tijn tijdens een akoestisch meditatieconcert, een muzikale beleving die de stilte heel goed complimenteert en ja raakt waar woorden soms niet kunnen komen.

De hele dag staat in teken van Stilte en geborgenheid gedragen door Tijn.

Samen als groep, beleef je de chocolade bodyscrub en een opgieting met thee ceremonie.

Tussenin deze belevingen, kan je vrij genieten van alle wellness faciliteiten van Elaisa Energetic Wellness.

Al vele jaren, organiseert Tijn Touber Stilte dagen en retraites. Hij weet als geen ander hoe hij je kan meenemen in de stilte.

Je ontvangt handige tools die je begeleiden om zelf de stilte te vinden en behouden, ook wanneer je terug thuis bent.

Deze stilte dag biedt een uniek instapmodel voor ieder die graag de weldaad van de stilte wilt ontdekken, tevens biedt het voor de stilte-kenner de perfecte gelegenheid om zich opnieuw met de stilte te verbinden.

WAT EEN STILTEDAG JE KAN BRENGEN

 • Tijd om in te checken bij jezelf en te voelen hoe het met je gaat.
 • Verbinding met je intuïtie en innerlijk geweten.
 • Ruimte om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is
 • Ontspanning en een reset voor lichaam en geest in de natuur
 • Nieuwe energie en inspiratie

Stilte is een ervaring die niet alleen euforisch, maar ook praktisch werkt. Ondanks het dagelijks, stressvol en hectisch leven, leer je om tijd te maken voor jezelf en met helderheid naar je gedachten te kijken.

Tijn Touber begeleidt jou om de stilte in jezelf te vinden en leert je hoe je deze kunt behouden. Het dagprogramma loopt van 10u00 tot 20u00. Je bent uiteraard welkom om je dag verder uit te bereiden tot de sluitingstijd van Elaisa.

INBEGREPEN IN JE STILTEDAG

 • Toegang tot Elaisa Energetic Wellness incl. alle sauna’s, opgietingen, hammam, zwem- en dompelbaden, relax-  en meditatieruimtes
 • Badjas, badlinnen en slippers
 • Sauna-opgieting met thee ceremonie
 • Workshops met Tijn Touber
 • Chocolade bodyscrub in retraitegroep
 • Klankceremonie door Tijn
 • Gezonde lunch en diner incl. water aan tafel

MAAK KENNIS MET TIJN

Schermafbeelding 2022-06-10 144315

Tijn Touber is schrijver, muzikant, onderzoeker en inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en gaf trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met zo’n 1500 huiskamers, Schoolverlichting, Kidsverlichting, Wise Tribe en de Gevonomie. Samen met zijn partner Binkie organiseert Stilte Retraites en Sound Healings. Daarnaast geeft hij Time Bender Events, Stilte Concerten, Meditatie Cursussen en online events.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws