Gouden Godin - 2-daagse Retraite voor vrouwen

door Larissa van Beek en Rianne Sportel

Maandag 26 en dinsdag 27 juni 2023
€ 545,00

Zuivering en heling door het gouden licht in ons

De Gouden Godin in ons ontwaakt en zegt: “Laat het gouden licht toe en je hele lichaam en wezen opvullen. Als vanzelf stroomt liefde door jou heen en raakt anderen aan.”

De Egyptische energieën, van o.a. Isis en Hathor zullen ons omringen. Helende klanken zorgen voor het openen van onze cellen en het smelten van blokkades. We geven een zonneschijf activatie, waardoor de gouden, stralende gloed van de kosmos door jou heen zal gaan stromen. Terwijl we ons laven en zinken in de rust, staat de Gouden Godin in jou op, waardoor jouw grote liefdesenergie en helende gaven verder zullen groeien en andere harten zullen raken.

Het diepe herinneren ontwaakt en je voelt dat je onderdeel bent van een oneindig groot geheel. Dat je het niet alleen hoeft te doen, maar ingebed bent in iets veel groters. Het veld van Eenheid en Liefde werkt door je heen, en zal jou steeds meer vervullen en inspireren.

Elaisa is een tempel van welzijn en een bijzondere krachtplek midden in de natuur. De plek omarmt je met haar geometrische vormen en kristallen, en brengt vele oeroude culturen en ‘wisdom lineages’ samen. De Egyptische energieën zullen ons omringen. De perfecte bedding om de gouden, stralende gloed in jou te activeren, zodat jij alles verlicht wat donker is.

Twee volle dagen gaan we op reis met een groep van (maximaal) 12 toegewijde vrouwen. Larissa en Rianne nemen je mee in een diep transformerende, helende ervaring. We zakken in ons bekken, in verbinding en uitlijning met ons hart, de bron in de aarde en kosmos. We verzorgen o.a. rituelen, meditaties, zacht lichaamswerk, Gouden Godin ritueel, klankceremonie, Temazcal, Hathor ritueel, en een persoonlijke healing op de high frequency chakra tables van Elaisa. Hierdoor staat de Gouden Godin in jou op, waardoor jouw liefdesenergie en helende gaven verder zullen groeien en andere harten zullen raken.

 

“Geef je maar over en ontspan, ontvang de zuivering en heling.”

Praktisch

Het begeleide programma start op maandag 26 juni om 9:30u bij de parkeerplaats van Terhills Hotel. Op maandag sluiten we rond 21.30uur af. Ook dinsdag vertrekken we om 9.30 uur van de parking bij Terhills Hotel. We ronden af op dinsdag 27 juni rond 17:30u. Daarna eten we nog gezellig met elkaar, en kun je tot 22:00u in Elaisa blijven als je wilt, om in ontspanning alle ervaringen te integreren. Op maandag en dinsdag wordt onze groep om 9:30u opgehaald bij Terhills Hotel met een shuttle bus van Elaisa voor alleen onze groep. We hebben speciaal voor onze groep geregeld dat we al om 9:45u bij Elaisa naar binnen mogen, vóór de officiële opening om 10:00. Zo kunnen wij ons in alle rust omkleden, voordat er andere gasten zijn. Maandag en dinsdag is Elaisa alleen toegankelijk zonder badkleding.

Vanwege de vroege start, en voor een nog diepere ontspanning, rust en ultieme wellness ervaring, hebben we het prachtige Terhills Hotel (vlakbij Elaisa gelegen) gereserveerd van zondag 25 juni t/m woensdag 28 juni, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Speciale actie: 3 nachten voor de prijs van 2 nachten: zondag 25 juni (incheck vanaf 15:00u) t/m woensdag 28 juni (uitcheck tot 12:00u):

1-persoonskamer (wel met 2-persoonsbed) inclusief luxe ontbijt: € 348,- voor 3 nachten.

Bij gedeelde 2-persoonskamer kamer is dit € 208,50 per persoon voor 3 nachten. Ook dit is inclusief luxe ontbijtbuffet van € 22,50 per dag. De reservering loopt via ons, de kosten betaalt iedereen zelf ter plaatse bij het hotel.

Als je alleen boekt, kun je een kamer delen met een vrouw die ook alleen boekt. Het hotel beschikt slechts beperkt over kamers met twee losse bedden die uit elkaar geschoven kunnen worden, dus dit kunnen we helaas niet garanderen.

Gedurende de twee dagen nuttigen we de lunch en het diner bij Elaisa in een loungeruimte in een aparte hoek voor onze groep. Ieder kiest a la carte naar eigen wens de maaltijden. Na afloop van elke dag betaal je de eigen maaltijden ter plaatse bij Elaisa.

Inbegrepen

 • 2 x dagen entree van 10 uur tot 22 uur in Elaisa Energetic Welness (zonder badkleding)
 • Klankceremonie verzorgd door de geweldige klankmeesters van Elaisa
 • Meditaties en sharings in Avalon ruimte en Crystal Cave
 • Unieke persoonlijke healing op de High Frecuency Chakra Tables
 • Temazcal Ceremonie (Mexicaanse zweethut). Dit is het enige ritueel waarbij ook andere gasten van Elaisa deelnemen.
 • Gouden Godin ritueel, met o.a. opgieting in sacred ceremony sauna
 • Hathor ritueel met soundhealing
 • Optimale begeleiding en ondersteuning door 2 begeleidsters op 12 deelnemers
 • Mooie ontmoetingen met gelijkgestemde vrouwen

 

Exclusief

 • Alle maaltijden en drankjes
 • Hotel (we hebben speciale actie van Terhills hotel 3 nachten verblijf en 2 nachten betalen).
 • Zelf voorzien of ter plaatse huren: badjas, slippers en handdoeken

MAAK KENNIS MET LARISSA EN RIANE

Larissa
Larissa van Beek

Larissa is een healer, een begeleider van zielsgroei: Ik ben er van overtuigd dat iedereen in zichzelf een grote bron van kracht heeft. Ik begeleid jou naar je eigen bron, jouw kracht, naar de wens van jouw ziel. Het is mijn kracht om met mijn helende en heldere vermogens de blokkades, pijn of ander ongemak bij een ander waar te nemen en vervolgens hen te helpen om dit te transformeren tot levenskracht.

Mijn missie is om mensen terug te brengen bij hun Bron, bij hun Essentie wie zij in wezen zijn. Zodat zij ervaren hoe Groots zij zijn, en voelen dat zij verbonden zijn met het Al. Al één. Om vanuit die kracht keuzes te maken, verbonden aan hun hart en ziel. Ik weet dat wij als mens samen de hemel op aarde kunnen creëren: door onze Levenslessen te leren, oude patronen en pijnen te doorzien en daarmee te transformeren en zo te kiezen voor nieuwe manieren van gedrag en handelen. Want als jij jouw donkere kanten aankijkt, ontvangt en de ruimte geeft, dan valt het licht er op en ga je stralen.

Riane
Rianne Sportel

Rianne is transformatie facilitator en diepzielduiker:

Ik ervaar ons allemaal als een brug tussen hemel en aarde, een geboortekanaal van de nieuwe aarde. Als multidimensionale wezens van licht met oneindig potentieel, die met een specifieke zielenmissie hier en nu op Aarde zijn. Het vervult mij ten diepste om samen te openen in en voor de Liefde die we Zijn. Om zo het eenheidsbewustzijn te verankeren en belichamen in ons dagelijks leven, en onze eigen unieke klank, kleur, trilling en talenten te ontdekken en te leven.

Ik begeleid mensen individueel en in groepen op deze reis van thuiskomen in zowel je lichaam, je zielsessentie en in de Bron die we in wezen zijn. Ik hou ervan ruimte te scheppen en ervaringen te creëren voor ‘diepzielduiken’. Voor de ont-moetingen met ons eigen donker en licht, en onze ware kracht te leren kennen. Om onze eigen waarheid, wijsheid en waardigheid dieper te ontdekken en te belichamen. Zodat we voluit kunnen leven, liefhebben, ontspannen, genieten, en bewust creëren wat ons hart verlangt. Daarbij gebruik ik o.a. klank en zang, coaching, opstellingen, rituelen, energetisch-, emotioneel- en lichaamswerk. Ik laat me verwonderen en vervullen door de samenwerking met verschillende energieën, gidsen en velden van licht, en in het bijzonder de energie van de dolfijnen en walvissen.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws