Look deep Within Yourself and talk to ME!

Elaisa Inspiration Center

People

Bij Elaisa Inspiration Center People creëren wij een platform om jou, als persoon te mogen ontmoeten en inspireren met boeiende retreats, workshops, lezingen, events en zo veel meer.

Wellness zo veel meer is dan enkel ontspanning en genieten! Het is een multidimensioneel gegeven waarbij meerdere aspecten van onszelf streven naar evenwicht. Om ons goed te voelen worden wij uitgenodigd om een gezonde levensstijl te handhaven waarbij wij zowel aandacht besteden aan ons fysisch, mentaal, emotioneel, energetisch en sociaal welzijn. Bewuster omgaan met jezelf helpt je innerlijke balans te vinden.

Onze retreats en workshops bieden een brede en gevarieerde waaier aan verdiepingen op verschillende niveaus. Het doel is het helpen een sterkere verbinding met onszelf te ontwikkelen. Kennis en ervaringen stimuleren het persoonlijke groei – en ontwikkelingsproces. Het helpt ons bewuster te worden van onze mindpower, heartpower en de kracht in onszelf.

Retreats

Ontdek onze retreats

Detox 4-daagse

23 t.e.m. 26 oktober 2021
4-daagse incl. 3 overnachtingen in 4-sterren Terhills Hotel

€ 1.989,00 – totaal prijs met overnachting op basis van 2 persoonskamer
* Voor éénpersoonskamer is er een supplement van €200,00

Deze detox 4-daagse is enkel te boeken via e-mail: info@elaisawellness.com

In deze 4-daagse begeleidt Vicky Soofs, een natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut en orthomoleculair voedingstherapeut, je in een een detox en gezondheidsprogramma. Tijdens het voortraject, de 4-daagse en het natraject word je ondergedompeld in héél wat belevingen, kennis en workshops m.b.t. het thema detox, voeding, natuurgeneeskunde en welzijn. Ontdek hier het uitgebreid programma.

LEES MEER

Workshops

Zelfontwikkeling en persoonlijke groei

Mindful Leven

90 min. – € 30,00
Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dagentree
Deze beleving is enkel boekbaar op vrijdag

In deze workshop krijg je inzicht in hoe je bewuster samen met jezelf kunt zijn.  Mindfullness richt zich op het loslaten van de oneindige wereld van gedachten, oordelen, zorgen en plannen en leert contact te maken met de kracht en de helderheid van het hier en nu.

LEES MEERRESERVEER

Elaisa, de onzichtbare kracht in de Tempel van WELZIJN

120min. – € 20,00
Deze rondleiding is enkel boekbaar op specifieke dagen.
Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dagentree.

In een begeleide rondleiding krijg je leerrijke inzichten in wat de relatie is tussen Elaisa , een Tempel van WEL”ZIJN”, de Heilige Geometrie en ons historisch erfgoed. Verschillende boeiende thema’s komen aan bod. Ontdek hier het programma.

LEES MEER

Aanbod

Ontdek ons programma

Ontdek hier ons programma. De datums van de workshops worden nog bepaald. Wij houden je op de hoogte.

Neem alvast een kijkje bij de verschillende workshops die wij aanbieden.

Op weg naar heling

De datum van deze workshop wordt nog bepaald.

In deze workshop leer je bewust om te gaan met wat je kracht geeft en waar juist je kracht en energie aan verliest. Op het moment dat de bronkracht vrij kan stromen, zal je lichaam van nature veel gezondheidsproblemen zelfstandig oplossen

LEES MEER

Leef je beste leven

De datum van deze workshop wordt nog bepaald.

Leef je of wordt jij geleefd? In een wereld waar alles steeds sneller gaat, waar de digitalisering een overstroom aan informatie brengt en de werkdruk steeds hoger wordt, is het belangrijk om even stil te staan bij jouw leven. Tijdens deze workshop krijg je hand-on tools en gouden tips hoe jij je beste leven kunt leven.

LEES MEER

Mindpower

De datum van deze workshop wordt nog bepaald.

Wist je dat wij gemiddeld 60.000 gedachten per dag hebben? Dus 1 per seconde elk wakker uur.  Wist je dat 95% van deze gedachten dezelfde zijn en 80 % ervan negatief zijn?  De mensen die het langst leven zijn diegenen die positieve gedachten cultiveren. In deze workshop maak je kennis met de kracht en de werking van je denkende brein.

LEES MEER

Heartpower

De datum van deze workshop wordt nog bepaald.

In deze workshop leer je hoe jij de kracht van het hart kan inzetten voor een gezonder en gelukkiger leven.

LEES MEER

Contacteer ons

Heb je vragen? Vul hier dan het contactformulier in of mail ons naar people@elaisainspirationcenter.com.

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws van Elaisa Inspiration Center