Look deep Within Yourself and talk to ME!

Elaisa Inspiration Center

People

Bij Elaisa Inspiration Center People creëren wij een platform om jou, als persoon te mogen ontmoeten en inspireren met boeiende workshops, lezingen, events en zo veel meer.

Wellness zo veel meer is dan enkel ontspanning en genieten! Het is een multidimensioneel gegeven waarbij meerdere aspecten van onszelf streven naar evenwicht. Om ons goed te voelen worden wij uitgenodigd om een gezonde levensstijl te handhaven waarbij wij zowel aandacht besteden aan ons fysisch, mentaal, emotioneel, energetisch en sociaal welzijn. Bewuster omgaan met jezelf helpt je innerlijke balans te vinden.

Workshops

Zelfontwikkeling en persoonlijke groei

De workshops bieden een brede en gevarieerde waaier aan verdiepingen op verschillende niveaus. Het doel is het helpen een sterkere verbinding met onszelf te ontwikkelen. Kennis en ervaringen stimuleren het persoonlijke groei – en ontwikkelingsproces. Het helpt ons bewuster te worden van onze mindpower, heartpower en de kracht in onszelf.

Webinar Workshop - De kracht ligt in de stilte

De stilte als herbronningsoord

In deze workshop nodigen wij je uit de stilte te ontdekken en te ervaren. Gedurende een 2 uur durende webinar nemen ervaren facilitators je maandelijks mee, de kracht van de stilte te beleven. In de stilte ligt een krachtvolle intelligentie die jou helpt je te verbinden met jezelf. De stilte is een herbronningsoord waar je tot rust en inspiratie komt.

24 februari 2021 
“Vertrouw in jezelf” – Ingeborg Sergeant

17 maart 2021
“Meditatie, stap voor stap” – Tijn Touber

28 april  2021
“Creativity boost” – Janosh

Lees meer

Workshop overzicht

Connect to your inner nature

Hier alvast een overzicht van de Elaisa Inspiration Center workshop thema’s.

Wegens COVID-19 gaan onze workshops voorlopig niet door.  Van zodra wij terug openen, zullen de volgende workshop thema’s s aangeboden worden.

Heb je vragen? Vul hier dan het contactformulier in of mail ons naar people@elaisainspirationcenter.com.

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste nieuws van Elaisa Inspiration Center