The World is Yours!

Elaisa Inspiration Center

Business

Bij Elaisa Inspiration Center creëren wij een platform om jou, als ondernemer een inspirerend kader te kunnen aanbieden voor een bijzondere teambonding, vergaderruimte, en zo veel meer. Dit kader stemmen wij af op de behoeften van je organisatie of team.

Teambonding

De Vier Elementen

Onze teambonding authentieke pakketten zijn gebaseerd op de beleving van de vier elementen: vuur, lucht, water en aarde. Via afwisselende outdoor en indoor activiteiten worden de deelnemers begeleid zich te verbinden met deze oerelementen. Iedere beleving is op elkaar afgestemd en heeft als doel ons creatief potentieel via leiderschap kwaliteiten te manifesteren.

Via de interactie met elk element krijgen ze inzicht in hun eigenschappen en de rol die zij spelen in het creatief manifestatieproces. Wij krijgen voelend begrip dat daadkrachtige materialisatie enkel mogelijk is als elk element, als een tandwiel van een mechanisme, in het circulaire creatieproces beheerst wordt.

Doelstelling

  • Stimuleert het creatief potentieel.
  • Activeert daadkrachtig manifestatie.
  • Bevordert leiderschap kwaliteiten.

Proces van manifestatie

De teambonding pakketten worden als een ééndaags beleving programma aangeboden maar kunnen ook op maat uitgewerkt worden. Zo kan elk element een extra verdieping krijgen waarbij de interactie per element apart behandeld wordt  en verspreid wordt over een meerdaags pakket.

Interesse?

Ontdek hier ons programma.

Business Events

Elaisa, een WIN-WIN troef voor jouw business

Elaisa is een ideale locatie voor de organisatie van bedrijfsevenementen op maat, vergaderingen of lezingen. Het ligt te midden van het Nationaal Park Hoge Kempen. De adembenemende natuur werkt als een ondersteunende katalysator om tot rust, ontspanning en helderheid te komen. Allemaal ingrediënten om het creatieve potentieel, dat in ieder van ons aanwezig is, aan te wakkeren, te belichten en te activeren.

Een WIN-WIN troef voor uw business omwille van:

  • De unieke prachtige locatie.
  • De rustgevende omgeving te midden in de natuur.
  • De beschikbaarheid van gevarieerde energetische ruimtes.
  • Ons rijk gastronomisch aanbod aan gezonde gerechten zorgvuldig klaargemaakt door ons horeca team.
  • Ons creatief out-of-the-box denkend team dat je helpt je idee professioneel om te zetten.
  • De vele ontspanningsmogelijkheden in ons centrum.

Heb je interesse een business event, een vergadering of een lezing bij ons te organiseren? Vul hier dan het contactformulier in of mail ons naar business@elaisainspirationcenter.com.

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws