Female Power Retreat

3 & 4 juli 2023
€ 497,00

Het is tijd om te gaan staan!

Het is tijd om naar buiten te komen met wie je werkelijk bent!

Het is tijd om de laatste lagen van twijfel, onzekerheid, angsten en vertrouwensissues achter je te laten.

Het is tijd om op te staan, je pad te lopen zoals het bedoeld is en de wereld kennis te laten maken met jouw talenten, je gaven en je prachtige Zijn.

Op maandag 3 en dinsdag 4 juli 2023 ontmoeten we elkaar op een hele bijzondere plek. Energetic Wellness Elaisa biedt ons haar kracht en magie om samen naar binnen te keren. Om samen te ontdekken wat ons nog weerhoudt om ons te laten zien zoals we werkelijk zijn en om diepgaand die transformatie aan te gaan zodat we trots, vol zelfvertrouwen en sterker dan ooit tevoren kunnen gaan opstaan. Staan voor wie we Zijn en voor wat we hier te doen hebben.

De nacht brengen we door in een fijne B&B in Heppeneert. Ook dit is een bijzondere plek die als bedevaartsoord gekend is en het mogelijk maakt om ook onze tweede dag in volle ondersteuning van het universum kracht bij te zetten.

We gaan op deze Female Power Retreat voor het volledige pakket. We zullen genieten en ons laten verwennen, als ode aan ons vrouw zijn. Ook duiken we in onze thema’s, transformeren we wat ons niet meer dient, laten we los wat los mag en kan gelaten worden en gaan we STAAN! Staan als vrouw, staan als healer, staan als coach of leidinggevende. We gaan STAAN en laten alle issues achter ons zodat we voluit ons pad Kunnen lopen.

PRAKTISCH:

2-daagse Female Power Retreat onder begeleiding van Lien Duerinck, ondersteund door de magie en kracht van Elaisa.

 

DAG 1:

Afspraak stipt om 9h45 op de parking van Elaisa Energetic Wellness Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem

Mix van begeleide en vrije momenten doorheen de dag zodat de faciliteiten van dit wonderlijke complex ten volle benut kunnen worden en er tevens voldoende rustmomenten mogelijk zijn, naast het intense proces die we samen aangaan.

De nacht brengen we door in een fijne B&B en dag twee gaan we samen naar Heppeneert. Ook dit is een bijzondere plek die als bedevaartsoord gekend is en het mogelijk maakt om ook onze tweede dag in volle ondersteuning van het universum kracht bij te zetten.

 

DAG 2:

Uitgebreid ontbijtbuffet en uitchecken bij de B&B vanaf 9h

10h30: bijzondere groepsactiviteit waarbij integratie, intenties, doelen en OPSTAAN aan bod komen en waarbij we bekrachtigen wat er de afgelopen 24H in ons mocht transformeren

13h30: Lunch gevolgd door afsluitingsmoment

Rond 16h kunnen we dankbaar afscheid nemen en vol nieuwe energie naar huis rijden. Klaar om hélemaal te staan voor wie we Zijn en voor wat we hier te doen hebben.

MAAK KENNIS MET DE BEGELEIDSTER

Lien Duerinck: Ik ben een Ascendant Merkaba Healer en Intuïtieve Business Coach. Ik wil jou laten voelen wat je nodig hebt, ervaren wat je verlangt en zijn wie je bent.

Plots wist ik het!
Plots is mijn pad duidelijk en vallen alle puzzelstukjes in elkaar… Plots is helder hoe elke gebeurtenis een voorbereiding geweest is op wat er recent is mogen gaan ontluiken. Plots ben ik zeker van wie ik ben en wat ik hier op dit moment te doen heb. Plots voel ik dankbaarheid voor elke levensles, ook voor de harde. Plots besef ik dat niets zomaar gebeurde en dat hoe pijnlijk ook, alles noodzakelijk was om vandaag dit pad te mogen lopen met jou.

IK VOEL ME ZO ONTZETTEND DANKBAAR.

Mijn vele levenservaringen in het gezin waarin ik opgroeide, de bewijsdrang die daaruit onbewust ontstond en de totale uitputting die me meermaals helemaal onderuithaalde brachten me heel dicht bij mezelf. Weg van de illusie van wie ik zo graag wilde zijn, hoopte te zijn, van wie ik dacht dat ik moest zijn zodat er van me gehouden zou worden… recht naar waar ik hoor te zijn.

INBEGREPEN

 • 1 dagentree van 10h tot 22h in Elaisa Energetic Welness
 • Temazcal Ceremonie (Mexicaanse zweethut)
 • Overnachting in een tweepersoonskamer
 • Uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet
 • Water doorheen deze twee dagen
 • Optimale begeleiding en ondersteuning
 • Mooie ontmoetingen met nog meer gelijkgestemde Female Power Lady’s
 • Bijzonder waardevol aandenken waarin we jouw intenties kunnen programmeren en die je als blijvende ondersteuning mee naar huis neemt

 

EXCLUSIEF:

 • Lunch & diner in Elaisa (richtprijs 2 x 25€)
 • Lunch in Heppeneert (richtprijs 20€)
 • Andere dranken dan water
 • Aankopen in de kristalshop van Elaisa.
 • Zelf voorzien of huren ter plaatste: slippers, badjas, handdoeken
 • Slaap en toiletgerief

NA DEZE TWEE DAGEN:

 

VOOR WIE:

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws