Herbal Days
26 & 27 mei 2023

Herbal Days

De natuur in de sauna

Saunaliefhebbers weten het maar al te goed: een sauna zonder opgietingen is niet compleet! Wereldwijd worden er jaarlijks opgiet- en kruidenkampioenschappen georganiseerd om het gebruik van natuurlijke kruiden in de sauna te bevorderen. De deelnemende saunameesters gebruiken hun kennis van kruiden om geur- en warmteverspreiding in de sauna te creëren, met behulp van natuurlijke kruiden, etherische oliën, klankschalen en muziek. Dit alles om de sauna-ervaring voor gasten zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Het is een weldaad voor lichaam en geest!

Wil je ook zo’n unieke sauna-ervaring beleven? Kom dan naar onze Herbal Days op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2023. Vier saunameesters uit de Tsjechische Republiek staan dan voor je klaar om je te laten genieten van top kruidensessies en geurbelevingen! Vanaf 10 uur ’s ochtends ben je welkom en kun je tot 11.30 uur meekijken terwijl ze bezig zijn met hun scrub, thee, koffie en kruidenvoorbereidingen.

Wil je graag deelnemen? Ontdek dan hier de saunameesters die je zullen verwennen. In ons programma kun je zien welke sessies waar en wanneer gegeven worden.

Herbal Saunameesters

Natuurlijke kruiden, een boost voor je welzijn.
AQP_Sauneri_PUTERA

Jan Putera

Tijdens saunasessies is Jan gespecialiseerd in het werken met kruiden en andere gaven van de natuur. Zijn aanpak is meer mystiek dan gebruikelijk. De belangrijkste drijfveer voor zijn werk als saunameester is het zien van de sauna op de oude manier – als een heilige plaats die door sjamanen wordt gebruikt voor genezing.

AQP_Sauneri_VAL

Valerie Surovska

Als saunaliefhebber sinds haar kindertijd heeft Valerie het punt bereikt om de rivier over te steken en ook saunameester te worden. En sindsdien doet ze nog meer. Ze won de prijs “Ontdekking van het jaar” op de Tsjechische Aufguss WM kwalificatie SaunaFest 2022 en vanaf dat moment werd ze serieuzer met haar aanpak. Ze houdt van improvisatie en een glimlach op de gezichten van mensen brengen.

AQP_Sauneri_POUROVA.jpg

Anna Pourová

Als je muziek, dansen en acteren combineert krijg je Anna met haar positieve energie. Ze speelt graag met heerlijke geuren en met een vleugje van haar Slowaakse temperament beleef je unieke aufguss met een adembenemende sfeer.

AQP_Sauneri_Sara

Sarah Matilda Rysková

Voormalig professioneel balletdanseres houdt van kinds af aan van de sauna. Toen Sarah echter voor het eerst een handdoek pakte, ontstond er een zeer sterke vriendschap. Haar zwaaistijl is pure kunst, want het zit vol met dans en emoties. Aan de andere kant is ze meester in schoonheidsprocedures omdat ze houdt van zelfgemaakte cosmetica en kruidenproducten.

Programma

Ervaren, beleven en genieten

Ontdek hier het Herbal Elaisa programma.

Vrijdag 26 & zaterdag 27 mei 2023

11:30
Clay Sauna – Honing Bodyscrub (inschrijven aan de receptie)
12:30 Sunset Sauna
13:30 Rose Quartz Sauna – The Art of Self Love by Jan
13:35 Avatar Sauna – The journey to the most sacred old Norse temple by Sarah
14:30 Sunset Sauna – Meditative live music
15:30 Clay Sauna – Chocolade Bodyscrub (inschrijven aan de receptie)
16:00 Ceremony Sauna – Purifying therapy by Anna
17:00 Sunset Sauna – A year’s path by Valerie
17:30 Clay Sauna – Kleiceremonie (inschrijven aan de receptie)
18:00 Ceremony Sauna – Refresh yourself by Valerie
18:00 Avatar Sauna – Shamans of Mongolia by Jan
19:00 Sunset Sauna – Soul of the dancing forest by Sarah
20:00 Avatar Sauna – Branches ritual
20:00 Sunset Sauna – Forest harmony by Anna
21:15 Sunset Sauna – Energetic live music

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws