Over Elaisa

Unieke wellness, midden in de natuur

Elaisa Energetic Wellness biedt ruim 7.500m2 aan ontspanning en rust. Gelegen in het midden van de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen, met zicht op het meer en de mijn-terrils, vormt het een oase van sereniteit. Elaisa Energetic Wellness is er voor iedereen die op zoek is naar innerlijke vrede en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Elaisa Energetic Wellness geniet je van een unieke, natuurlijke wellness-beleving. In het midden van Nationaal Park Hoge Kempen bieden grote raampartijen en terrassen een wijd uitzicht op de mijn-terrills en de adembenemende zonsondergang boven het prachtige meer.

Een elektrische shuttlebus brengt je doorheen het park naar de imposante ingang van Elaisa. Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan via eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je tot rust komen.

Elaisa Energetic Wellness biedt een ruim aanbod aan aanvullende activiteiten zoals yoga, meditatie en inspirerende workshops.

Speciale actie voor de lezers van Blootgewoon

Voor 45 euro inkom (excl. huur van badhanddoek, badjas en slippers) geniet je een hele dag van toegang en gebruik van alle sauna’s, zwembaden, hamman en relaxruimtes én opgietsessies. Naast deze basisfaciliteiten kan je ook gratis deelnemen aan een unieke Temazcal sessie.

Reserveren kan via 0032 (0)89 39 09 69 of via info@elaisawellness.com – mits vermelding van Blootgewoon.

Denk er zeker even aan om jouw magazine mee te nemen naar Elaisa.
Enkel op vertoon van ‘Blootgewoon’ aan de receptie kan je van deze actie genieten.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa