'BIRTH'DAY @ ELAISA

Wij zijn 1 jaar open en dit vieren wij!

Een jaar geleden opende Elaisa zijn deuren en met grote vreugde mochten wij je verwelkomen in onze unieke Wellness oase. Wij blikken terug op een bewogen jaar waar wij na een goede start, de deuren noodgedwongen eventjes moesten sluiten om ze dan terug met succes te mogen open op 1 juli. Wij zijn blij en dankbaar dat dit nu kan mits de nauwoplettende opvolging van de coronamaatregelen.

Jij zorgt ervoor dat wij steeds opnieuw het beste van onszelf mogen geven. Jouw een goed gevoel geven, dat maakt ons levenslustig en zin naar meer!

Vier je mee?
Zaterdag 19 September

Een daverend spektakel van live Taiko drummers

Buiten activiteit
17u00 – 18u00 – 19u00

Programma live muziek met geurbeleving in de sauna’s en baden

12u30 Singing bowl concert
14u30 Ancient tribes concert
15u30 Celtic live music
16u30 Indian music met mantra’s
17u30 Celtic live music
18u30 Piano concert mineraal bad
19u30 Piano concert mineraal bad
19u30 Oriëntaalse live music
20u30 Piano concert mineraal bad
20u30 African vibration concert
21u30 Mystical nordic concert
Birthday @ Elaisa

Special 'BIRTH'day arrangement

€ 65,00

Dagentree incl. Elaisa Birthday gerecht met bubbels of smoothie

Elaisa ‘BIRTH’day gerecht

Heerlijke geurige Basmati rice bowl met zoetzure komkommer, lente ui, radijs, ananas en groene soja boontjes met keuze tussen een topping van gegrilde beef, gegrilde tonijn of gemarineerde tempé. Geserveerd met soja saus en een sesam dressing.

Zaterdag 26 September

'BIRTH' day arrangement

Mystiek Massage Concert

Tijdens ons Mystiek Massage Concert worden alle zintuigen gedurende 2 uur geprikkeld door een live concert, een holistische massage, helende klanken en een geleide meditatie.

De ceremonie start met een geleide meditatie. Met tussenpozen wordt je gemasseerd, waarbij de tonen op een scala van instrumenten en de zachte stem van de muzikanten leidend zijn. Tussendoor kun je in alle rust het concert beleven. Het concert wordt afgesloten met een klankhealing sessie en meditatie om iedereen weer langzaam terug te brengen. De combinatie van aanraking en muziek maakt de sessie krachtig, diep en rijk. Bij binnenkomst staat er een eigen massagetafel, en ligt er een dekentje voor je klaar. Vooraf is er tijd voor een praatje met de masseuse over je persoonlijke behoeftes en wensen.

Een Mystiek Massage Concert is een innerlijke reis door je lichaam om alle spanningen van je af te laten glijden. Een cadeau voor jezelf.

Foto : Werner van Steen & Marion Demanet

Dagentree incl. Mystiek Massage Concert

€ 190,00
12u00 – 14u00 (max. 8 personen)
17u00 – 19u00 (max. 8 personen)

Dagentree € 45,00 + Mystiek Massage Concert € 145,00

Voor reservatie mail naar info@elaisawellness.com

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa