Soultherapie: Ontdek het meesterschap in jezelf

Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam. Of het nu gaat om een recente gebeurtenis, iets van toen je klein was, in de baarmoeder of vorige levens. Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaatsvinden tot in je celgeheugen.

Vaak wordt er gewerkt met je geest. Je geest of je denken kan bepaalde trauma’s soms wel een plaats geven of begrijpen, maar daardoor verdwijnt de pijn, het probleem of het verdriet niet altijd. Dit komt omdat de gebeurtenis nog niet geheeld is in het celgeheugen, op zielsniveau. Om die reden kan het ook zijn dat je steeds dezelfde situaties, problemen of pijnpunten aantrekt.

Via de soultherapie gaan we contact maken met je lichaamswezen of je onderbewustzijn. Jouw lichaamswezen, draagt een ongekende wijsheid in zich en weet exact waar het probleem waar jij mee zit ooit ontstaan is. Dit kan zijn oorsprong vinden in het huidige leven, maar we kunnen ook teruggaan naar vorige levens. Het huidige leven is vaak een herhaling van niet geleerde zielslessen uit vorige levens. Vervolgens bekijken we wat er gebeurde en welke stappen dienen ondernomen te worden voor diepgaande celniveauheling. Je leert het meesterschap dat reeds in jezelf aanwezig is terug aanwenden en hiermee samenwerken.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa