De piramide van balans en van de Hathors

In het oude Egypte werkten de Hathors samen met de mensheid. Het zijn onze oudere broers en zusters in bewustzijn en ze zijn al millennia lang betrokken bij de ontwikkeling van de mensen op aarde. Ze zijn meesters van klank en energie en ze werkten in de tijd van Egypte via de hemelgodin Hathor.

De Hathors beweren dat, indien de zogenaamde mannelijke en vrouwelijke stromen in balans gebracht worden in elk individu, men in een staat komt die men ‘universele androgynie’ noemt. Deze evenwichtige staat van bewustzijn opent de poort naar de diepere mysteries van ons eigen bewustzijn.

Om je bewustzijn te verruimen tot een maximum, hanteren de Hathors de piramide van evenwicht. De basis van de piramide is een vierkant. Enkel indien je de vier pijlers van de piramide gelijktijdig ontwikkelt kan je jouw maximum potentieel of jouw meesterschap aanwenden.

Tijdens deze workshop leren we alles over de piramide van balans van de Hathors, alsook hoe we de vier pijlers ervan kunnen aanwenden en integreren in ons leven. We zien allerlei praktische oefeningen en je ontdekt hoe je jouw Ka lichaam of je Licht lichaam kan versterken.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa