Spices & Herbs

In Mei is de natuur in volle groei en biedt ons heilzame en verkwikkende kruiden en planten aan.

Planten zijn onmisbaar voor het leven op aarde en voor onze gezondheid.

Onze voorouders wisten al dat bepaalde planten, bloemen en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Ze kunnen heel goed het zelfherstellend vermogen van het lichaam ondersteunen.

Bij Elaisa kan je tot rust komen in onze bloeiende kruidentuin.

Verder gebruiken we het hele jaar door deze verse kruiden en planten in onze opgietingen, behandelingen en ceremonieën.

In Mei leggen we het accent op lavendel, eucalyptus en pepermunt voor hun verfrissende werking. Geniet van het heilzame effect van de planten met onze creatieve en ervaren kruidenmeesters.

 

Beleef de hele maand Mei onze Spices & Herbs opgietingen, ceremoniën en behandelingen.

Herbal Saturday

14 mei – 15 min. – gratis
Deze beleving kan enkel aan de receptie geboekt worden.

Wat is een sauna zonder opgietingen? Liefhebbers weten het alsook de saunameesters! De deelnemende saunameesters zorgen met hun kunde en kruidenkennis voor geur- en warmteverspreiding in de sauna. Hierbij worden natuurlijke kruiden, etherische olieën, klankschalen en muziek ingezet. Dit alles om de sauna beleving voor de gasten zo aangenaam en efficiënt te laten verlopen. Een weldoener voor mind, body en soul!

Op zaterdag 14 mei 2022 staan drie saunameesters voor je klaar om je top sauna kruidensessies en geurbelevingen te laten voelen, ervaren en beleven!

RESERVEERLEES MEER

Herbal Scrub

30 min. - € 20,00 Deze beleving is enkel te boeken op de laatste vrijdag en zaterdag van de maand en dit in combinatie met een dagentree

Geniet van een Award winning herbal scrub in de bijzonder Clay Sauna. In deze bijzondere sauna ontvang je in groep een ceremoniële zuiveringsbehandeling met natuurlijke ingrediënten en kruiden.

RESERVEERLEES MEER

Kruidenstempelmassage

50 min. - € 89,00 Deze massage is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

Bij deze oliemassage wordt er gewerkt met warme kruidenstempels, waarmee jouw lichaam wordt ‘bestempeld’. Deze kruidenstempels bevatten ontspannende, reinigende en activerende kruiden.

LEES MEER

Kleiceremonie

30 min. – € 17,00
Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dagentree

De Clay Sauna is voorzien van dertien zuivere grote citriengeodes die zich achter elke deelnemer bevinden. U neemt plaats op versteende boomstammen van duizenden jaren oud. Het mineraal beschermt de aura, reinigt de chakra’s en geeft energie. Dit kristal kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne-energie.

RESERVEERLEES MEER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws