Meditation & Awareness

Bij Elaisa is Maart gewijd aan “Meditation & Awareness“.

 

Meditatie laat je anders kijken naar je gedachten. Je denkt de hele dag door, maar tijdens meditatie merk je dat extra goed op. Je moet proberen te begrijpen dat gedachten komen en gaan. Je hoeft ze niet tegen te houden, dat kan toch niet. Door meditatie kan je stress en angst verminderen, en word je gezonder. Als je regelmatig mediteert, kan je je concentratie verhogen, slaap je beter, en wordt je bloeddruk lager.

Wie zelfbewust is, kan beter vertrouwen op zijn intuïtie en zijn hart volgen. Het is belangrijk om niet verstrikt te raken in de invloeden van buitenaf en vanuit je innerlijke kracht te leven.

Meditatie en zelfbewustzijn brengen je in het hier en nu.
Beide kunnen dus bijdragen aan een betere mentale gezondheid en welzijn, en een groter gevoel van verbinding met jezelf en anderen.

Verhoog je innerlijke kracht met deze Meditation & Awareness ervaringen:

Adem rust en laat weer je energie stromen met een sessie Biodynamic Breathwork

Ademwerk brengt je uit je hoofd en in je lichaam, het bevrijdt je van opgeslagen spanningen, emoties en patronen.
Door te voelen waar in je lichaam spanning, pijn of ongemak zit, lokaliseer je een of meerdere plekken waar je energie minder goed stroomt. Via diep verbonden ademhaling, massage, beweging en expressie gaat vastgehouden energie weer stromen.

Luister naar rustgevende klanken in de sauna bij een meditatie opgieting

De combinatie van de hitte in de sauna en de meditatieve klanken van livemuziek helpen je lichaam en geest te ontspannen. Een saunasessie is ideaal om spieren te ontspannen en stress te verminderen, terwijl de zachte muziek je geest kalmeert en helpt je te focussen op je ademhaling.

Laat je meenemen in de innerlijke reis van de begeleide meditatie met live muziek

Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Dit geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie.

Activeer je Chakra’s in de sauna tijdens de Chakra opgietingen op 21 maart

Tijdens deze reeks van 3 opéénvolgende opgietingen van 21 minuten elk, activeren we telkens een bepaalde Chakragroep door middel van geuren, mantra’s,  mudra’s en kristal elixers. Tijdens deze sessies komen er vibraties vrij die gaan resoneren met de energie van je chakra’s en ze terug in balans brengen.

Ervaar ontspanning en meditatie op een heel unieke manier.

Ervaar het meditatieve klankbad van een High Frequency Chakra Tables – Diamond sessie

Deze uitgebreide High Frequency-behandeling dompelt jou onder in een klankbad van gongs, klankschalen en stemvorken op jouw lichaam. Deze trillingen zorgen voor een sterke verbinding met hemel, aarde en je eigen lichaam. Geniet vervolgens van een wonderlijke, grondende massage met warme, transformerende obsidiaankristallen.

Maak het vuur in je wakker met de One Day Inner Fire Retreat op 31 maart

Een dag vol beleving, voeling, diepgang, stilstaan en doorbreken. Wie door het vuur gaat zal nooit meer dezelfde zijn. Wat bij jou hoort wordt sterker, wat niet bij jou hoort verbrandt…

Verhoog je bewustzijn met de Kristalmassage

Een massage met kristallen en halfedelstenen is een bijzondere en subtiele ervaring voor mensen die zich aangetrokken voelen tot de helende werking van kristallen. Jouw gehele lichaam wordt gemasseerd met verschillende koude en warme kristallen in combinatie met warme olie.
De kristallen helpen om harmonie en evenwicht te bevorderen, het herstel en regeneratie te ondersteunen, en het bewustzijn te verhogen en te verankeren.

Neem de kracht van Elaisa mee naar huis!

Ondek de schatkamer van Elaisa, onze Crystal Shop. Daar vind je een mooi aanbod aan kristallen, edelstenen, juwelen, accessoires en decoratie artikelen. Kristallen helpen je je bewustzijn te verhogen en kunnen meditatief ondersteunen. Ze zijn stuk voor stuk met zorg gekozen om je Elaisa-ervaring thuis te verlengen.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws