Kruidenstempelmassage

50 min. –   € 89,00

Deze massage is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

De weldaad van deze massagetechniek kwam naar ons overgewaaid uit Thailand. Sinds eeuwen associeert men er de geneeskracht van de kruiden met deze van de massage om spanningen op te lossen in lichaam en geest.

De kruiden die beschouwd worden als natuurlijke geneesmiddelen, bevrijden hun geur en weldaad op het moment dat ze verwarmd worden in een stoombad, waarna ze tegen het lichaam aangedrukt of ‘gestempeld’  worden met zachte of diepere druk, volgens de nood die de zones van jouw lichaam aangeven.

Wat houdt de Kruidenstempelmassage in?

Er wordt gestart met een korte scrub met kristalzout. Deze handeling zorgt er voor dat de poriën zich openen en de bloeddoorstroming gestimuleerd wordt.

Door de kruidens­tempels te verwarmen met stoom en vervolgens het lichaam hiermee te bestempelen, dringen de kruiden het lichaam binnen. Door de warmte van de stempels werken de kruiden diep door in het onderliggende spierweefsel. Jouw hele lichaam ervaart hierdoor de heilzame werking van de kruiden. Dit kan zich uiten in soepelere spieren en verlichting van spierpijnen. Deze kruidenstempelmassage heeft tevens een ontgiftende werking op jouw lichaam.

Bij de kruidenstempelmassage wordt het gehele lichaam behandeld. Naast het positieve effect op spier- en gewrichtspijnen, kan je kan ook van deze massage genieten als een diepgaande ontspanning voor lichaam en geest.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws