INNER BALANCE dagretreat

Return to your natural flow


19 juli 2023
18 augustus2023.
10 september 2023

€ 295,00

Heb jij soms het gevoel dat je innerlijke balans zoek is?  Wens je meer rust in je lichaam, je zijn, je gevoelswereld en alles rondom je heen? Balanceer jij tussen hevige emoties en oppervlakkige gewaarwordingen? Tijdens dit Inner Balance dagretreat leer je om weer thuis te komen bij jezelf.

 

Persoonlijke aandacht & balans

Het programma nodigt je uit tot vertragen en je systeem in balans brengen.  We gaan samen op zoek naar jouw innerlijk rustpunt om van daar uit weer de weg te openen naar jouw innerlijke flow.  Veerle en Wim inspireren je met een rijk palet aan belevingen, die verbinding en eenheid brengen.

Samen duiken we in de helende kracht van het element water.

Water heeft in alle oude culturen altijd een heel belangrijke functie gehad. Water is life.
Via het water kunnen we ons verbinden met onze intuïtie en innerlijke wijsheid. Zo kunnen we zwaarte loslaten en ons mentaal, fysiek en emotioneel lichaam zuiveren en terugkeren naar onze “flow-state”. Dit is onze natuurlijke staat van zijn waar we in verbinding staan met ons centrum, innerlijke rust, wijsheid, inspiratie en vrede. We keren terug naar onze innerlijke balance doormidden van oa. Reconnective Bodywork, waterflow, inner reflection, kleiritueel, opgietsessies en ons diep verbinden met onszelf via meditatie en mantra zingen, …

De essentie

De ervaring van dit dagretreat in een aantal kernzinnen gegoten:

 • Beleven en ervaren van diepere rust
 • Jouw natuurlijke intelligentie/ innerlijke wijsheid aanspreken
 • Het zelfhelend vermogen van je lichaam versterken
 • Harmonisatie op mentaal, emotioneel en fysiek niveau
 • Je beter in je lichaam voelen
 • Meer thuiskomen in jezelf

INBEGREPEN

 • Hele dag ondersteuning door 2 professionele begeleiders
 • Toegang tot alle saunafaciliteiten
 • Lunch*
 • Avondmaaltijd*
 • Een bijzondere kristal drankfles t.w.v. 27,95 euro
 • Een onvergetelijke ervaring & herontdekking van jezelf!

*Andere dranken buiten water zijn niet in de prijs inbegrepen (let op: we raden je af om tijdens de retreat cafeïne of alcohol te nuttigen)

Praktische info

 • Datum:
  woensdag 19 juli 2023
  vrijdag 18 augustus
  zondag 10 september

 

 • Tijd: van 10u tot 20u30
  (Nadien kan je tot 22u gebruik te maken van alle saunafaciliteiten)

 

 • Deze retreat wordt in het Nederlands gegeven.
 • Woensdag en donderdag zijn onze badkledingdagen. Overige dagen zijn discreet naakt.
 • Zelf mee te nemen: slippers, handdoek(en), badjas (Deze zijn ook bij ons te huren)

Hoe herontdek je jezelf?
Simpel: klik op de knop hieronder en schrijf je meteen in voor de Inner Balance retreat.
Maximaal aantal deelnemers : 12

Wim

Wie is Wim?

Wim Stultiens is sinds het begin werkzaam in Elaisa Energetic Wellness als begeleider van het rituele en ceremoniële werk zoals de Temazcal en de vuurloop. Hij geeft ook diverse massages en therapieën.

Zijn passie voor de pre-Taoïstische roots van Qigong leidde hem via vele leraren in China naar een Indonesische meester, die hem meenam naar de oerwouden van Indonesië. Daar kwam hij in contact met de bewegingsleer van de natuurvolkeren. Als bruggenbouwer tussen de werelden van ‘vorm’ en ‘het vormeloze’ ziet hij het als zijn roeping om natuurlijkheid terug te brengen bij mensen.
Het was Wims kinderdroom om archeoloog te worden, nu is zijn innerlijk graven een verlengstuk geworden van zichzelf – en helpt hij anderen om hetzelfde te doen.

Veerle

Wie is Veerle?

Veerle Kumpen is van kleins af aan omringd geweest door muziek. Als kind zong ze heel graag, en later groeide deze verbinding met de stem ook uit als een helend element in haar leven. Haar reis leidde haar diep in het ontdekken van de helende kracht van de heilige ruimte, bewust stemwerk, mantra-beoefening en sjamanistisch ritueel. Na vele jaren later van onzekerheden en angsten rond ‘gezien en gehoord’ worden, werd het verlangen in haar hart sterker dan de beperkende overtuigingen van haar geest en werd ze geroepen om haar stem en ontdekkingen ook met anderen te delen, om samen de sterke liefde en genezing toe te laten die ze zelf ervaart door het zingen. Het werk dat hieruit gegroeid is heeft ze ondertussen wereldwijd aangeboden onder haar artiestennaam Suyana.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws