Elaisa gift vouchers

“Het geeft zo veel energie en voldoening als je een ander gelukkig maakt.”

 

Met een cadeaubon van Elaisa Energetic Wellness kunt u zelf bepalen welk bedrag u wilt schenken. De ontvanger van de bon kan kiezen waar hij of zij de cadeaubon voor gebruikt. De Elaisa cadeaubonnen zijn niet alleen geldig voor de entree, belevenissen, behandelingen en massages maar ook in onze restaurant en Crystal shop. Een cadeaubon van Elaisa is 2 jaar lang geldig. Als het gegeven bedrag niet in één bezoek volledig besteed wordt, blijft de bon bruikbaar.

Cadeaubonnen kunnen zowel online als aan de receptie aangekocht en verzilverd worden.

 

Cadeaubonnen worden door Bpost opgehaald op maandag en donderdag.
In december worden ze iedere dag opgehaald.

ELAISA GIFT BOX

Per post verstuurd: cadeaubedrag + €15,00
Bij Elaisa ophalen: cadeaubedrag + €6,00

Ontdek een elegante manier om aandacht en welzijn te schenken met de gloednieuwe Elaisa Gift Box! Deze exclusieve box biedt niet alleen pure ontspanning, maar dient ook als een tastbaar symbool van genegenheid. De box bevat een voucher met het bedrag dat je schenkt, een persoonlijk boodschap en een schitterend rozenkwarts hartje, symbool van liefde en harmonie. Geef niet zomaar een cadeau, maar schenk een onvergetelijke ervaring met de Elaisa Gift Box.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een speciale gelegenheid of gewoon iemand wilt laten weten hoeveel je om hen geeft, dit is de perfecte keuze. Geef meer dan een cadeau; geef een ervaring vol affectie en welzijn die nog lang zal nablijven.

ELAISA GIFT BOX

ELAISA GIFT VOUCHER

Per post verstuurd: cadeaubedrag + €5,50
Bij Elaisa ophalen: cadeaubedrag

Voor wie op zoek is naar een stijlvol cadeau, hebben we de perfecte oplossing: de Elaisa Gift Voucher. Praktisch verpakt in een mooie kaft, krijg je met de feesteditie een extra vleugje klasse met een subtiele strik en een sprankelend kristalletje.

Deze Gift Voucher is niet alleen handig, maar ook een subtiele blijk van aandacht. Het is een slimme keuze voor elke gelegenheid, of je nu last-minute iets nodig hebt of gewoon een simpel en elegant geschenk zoekt. Een prachtig gebaar met een vleugje verfijning.

ELAISA GIFT VOUCHER
Digitale voucher 2

DIGITAL ELAISA GIFT VOUCHER

Prijs: cadeaubedrag

Of je nu te maken hebt met een last-minute cadeau-uitdaging of gewoon op zoek bent naar een snelle oplossing, onze digitale vouchers zijn ontworpen om aan je behoeften te voldoen. Het proces is eenvoudig en intuïtief, zodat je in een mum van tijd een gepersonaliseerde voucher hebt die perfect aansluit bij jouw wensen. Met deze digitale mogelijkheid hoef je niet langer te stressen over tijdige cadeau-inkopen of het vinden van het juiste geschenk op het laatste moment. Het is een handige manier om zowel tijd als energie te besparen, terwijl je toch een doordacht en gewaardeerd cadeau kunt geven.

DIGITAL ELAISA GIFT VOUCHER

Heb je een Elaisa cadeaubon ontvangen?

Je kan cadeaubonnen met een waarde (in euro's) op de website inleveren bij het maken van jouw reservering. Bij de laatste stap van de reservering kan je na het invullen van jouw gegevens de cadeaubon verzilveren d.m.v. de barcode. Je kan eveneens deze bon inleveren aan de receptie tijdens het afhandelen van jouw eindafrekening.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, neem dan zeker contact met ons op. Wij geven je zo spoedig mogelijk antwoord.

VERZILVER

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws