De Kracht van Kristallen

Elke vrijdag vanaf 28/06 – 13:00 / 14:00 / 15:00
50 min – €120,00 inclusief kristalletje

Deze beleving is enkel te boeken in combinatie met een dagentree

Verdiep je bezoek aan Elaisa met een kristal-opstelling.

Begeef je op een innerlijke reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Tijdens deze sessie beginnen we met een vraag die jou bezighoudt en gebruiken we kristallen om antwoorden en inzichten te vinden.

Samen creëren we een intuïtieve opstelling met kristallen in onze Crystalcave. Angelique stemt zich af op de energie en vertaalt wat ze voelt en wat de kristallen onthullen. Dit opent de deur naar diepe inzichten en helpt je belemmerende patronen te overstijgen, terwijl je tegelijkertijd je zelfbewustzijn vergroot en jouw eigen plek inneemt.

Om ervoor te zorgen dat je de verworven inzichten na je bezoek aan Elaisa kunt blijven benutten, gaan we samen kijken naar wat je nodig hebt om hiermee verder te gaan zodra je thuis bent. Opnieuw maken we gebruik van de kracht van kristallen, maar dit keer is het jouw beurt om te voelen en de energetische resonantie van de kristallen te ervaren.

We bespreken de sessie en de eventuele inzichten je hebt verkregen. Als een blijvend symbool van jouw transformatie, ontvang je een klein kristalletje dat je mee naar huis kunt nemen. Dit kristal is zorgvuldig uitgekozen op basis van jouw persoonlijke voorkeur en dient als een krachtig anker voor het verworven inzicht dat je hebt opgedaan.

Tijdens deze sessie bieden we je een unieke gelegenheid om de kracht van kristallen te ontdekken, jezelf te bevrijden van beperkende patronen en een dieper niveau van zelfbewustzijn te bereiken. Ga met ons mee op deze innerlijke reis en ervaar de kracht in jezelf aan de hand van kristallen bij Elaisa!

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa