Ayurvedische drukpuntenmethode in de sauna

30min – €49,00
Op oneven weken op vrijdag, zaterdag en zondag om 14:30, 15:00, 16:30, 17:00,18:30 & 19:00.

Geniet van een uniek moment van ontspanning met het “Stimuleren van energiestromen door Ayurvedische drukpuntenmethode in de sauna”.

Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en gun jezelf een ultieme ervaring van welzijn, waarin oude wijsheid en onze moderne levenswijze samenkomen.
In onze Crystal Sauna van 60°Ckrijg je een ontspannende drukmassage gedurende dertig minuten. Onze ervaren therapeut zal tijdens deze sessie ook jouw Ayurvedische type bepalen en geschikte oliën selecteren. Dit alles terwijl je kunt ontspannen en genieten van de heilzame warmte in de sauna. De focus ligt op het bevrijden van blokkades en het herstellen van de harmonieuze stroom van vitale energie volgens de eeuwenoude Ayurvedische principes.

Geef je innerlijke balans de aandacht die het verdient en laat je energie vrij stromen tijdens deze bijzondere ervaring naar diepe en innerlijke harmonie. Dit is jouw uitnodiging om even te ontsnappen aan de drukte en jezelf onder te dompelen in een moment van rust en vernieuwing.

Herstel je balans en maak je energie vrij met deze bijzondere ervaring naar innerlijke harmonie.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws