Tibetaanse Detox Behandeling

50 min. –   € 89,00

Deze behandeling is enkel te boeken via e-mail: reservations@elaisawellness.com

De Tibetaanse Detox behandeling is stimulerend en ontspannend tegelijkertijd.

De Tibetaanse Detox is een sterk ontgiftende lichaamsbehandeling door gebruik te maken van biologische honing en basisch zout, voorzien van verpulverde edelstenen.
Naast alle vitaminen en mineralen bevat de biologische honing een grote hoeveelheid anti-oxidanten die ons immuunsysteem bekrachtigen.
Het basisch zout, met een pH-waarde van 8 tot 8,5, stimuleert de huid om zuren en gifstoffen uit te scheiden. En dankzij de 8 soorten verpulverde edelstenen bekomt men niet enkel een lichamelijke maar ook een energetische zuivering.

De lichaamszones die behandeld worden zijn de rug, de benen, de armen en schouders.

Na deze ontgiftende behandeling voelen de behandelde lichaamszones zijdezacht aan en voelen de meeste gasten zich verkwikt, energieker en meer ontspannen. Dit is de ideale ontgiftende behandeling als je het gevoel hebt dat alles lijkt vastgelopen zowel in je lichaam als in je geest. Deze behandeling geeft een gevoel van bevrijding en zuivering.

Wat houdt de Tibetaanse Detox Behandeling in?

Bij deze behandeling gaan we door middel van plakbewegingen automatisch een bepaalde vorm van acupressuur toepassen. Deze plakbewegingen heffen de huidlagen sterk op, waardoor de werking diep doordringt tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt.

Als voorbeeld: op de rug bevinden zich veel accupressuurpunten, die door de plakbewegingen aangezet worden om gifstoffen uit te scheiden. Alle meridianen, organen en spieren die met de reflexpunten in verbinding staan, krijgen een zuivering en een boost. Blokkades worden losgelaten en je lichaamsenergieën stromen terug vrij.

* Het is belangrijk dat de te behandelen zones vrij zijn van (overmatige) lichaamsbeharing.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa

Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws