connect to your inner nature

Halotherapie

45 min. –   € 20,00

Onze behandelingen, massages en groepssessies dienen steeds voorafgaand jouw bezoek gereserveerd te worden telefonisch 0032 (0) 89 39 09 96 of via mail  info@elaisawellness.com.

Ervaar de zuiverende werking van een kamer volledig bekleed met wit zout.

In deze zoutruimte heerst een uniek, lichaam herstellend microklimaat. Heel de halokamer werd bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya. Bovendien benevelen we tijdens je sessie in de zoutkamer met medicinaal zout. Met een medisch gecertificeerde halogenerator worden droge microscopisch kleine deeltjes van hoogwaardig zout in de zoutkamer verspreid. De zouttherapie-sessie duurt 50min.

Gedurende de sessie kan men zich languit ontspannen, genietend van een schitterende artistieke natuurfilm of gewoon de ogen sluiten en ontspannen wegdromen. Het vernevelen van het zout merk je wel niet meteen op, maar de doeltreffendheid van deze sessie is gegarandeerd.

Het doel van de Halo sessie is je gezondheid bevorderen en rust te geven aan lichaam en geest. Mensen die last hebben van problemen met de luchtwegen, astma, eczeem of voedselallergieën zijn erg gebaat met halotherapie. In het algemeen heeft halotherapie een positief effect op je weerstand, je slaappatroon, je levenskracht en sportieve prestaties.

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa