connect to your inner nature

Gezondheid

Je gezondheid is één van de belangrijkste aspecten in het leven

Je gezondheid is één van de belangrijkste aspecten in het leven. In deze rubriek vind je allerlei mogelijkheden om je gezondheid en welzijn te bevorderen.

Om je geest te leren ontspannen en je lichaam fit te houden kan je misschien interesse hebben in ons yoga- en meditatieaanbod of Qi-gong lessen.

We hebben allemaal een andere constitutie. Afhankelijk van jouw lichamelijke kenmerken (dosha’s) heb je weer andere voeding, beweging of andere elementen nodig. In onze afdeling Ayurveda krijg je de mogelijkheid om je te laten ondersteunen in wat nu voor jou het beste is.

Elaisa bevindt zich midden in een prachtige natuurlijke omgeving. Wil jij even naar buiten voor een wandeling, om van de schoonheid van het meer en de bossen te genieten, dan kan dit tijdens je verblijf in een afgebakende zone.

In onze welness restaurant kan je terecht voor een ruim aanbod aan gezonde en gevarieerde gerechten, die je Elaisa ervaring compleet maken.

Natuur

De pracht van de natuur werkt helend op lichaam en geest. Bij Elaisa heb je de mogelijkheid om tijdens je verblijf te genieten van het natuurschoon in de directe nabijheid.

Zo heb je de mogelijkheid om een kleine wandeling te maken langs het meer en door het bos. Deze natuurzone werd speciaal afgebakend voor de bezoekers van het wellnesscomplex.

Lees meer

Ayurveda

Bij Elaisa kan je terecht voor een volledige gezondheidsbegeleiding in functie van de ayurvedische leer. Ayurvedische specialisten staan je ter beschikking om je te begeleiden bij het opsporen van je dosha’s en onbalansen zowel fysiek als mentaal. Vervolgens gaan zij voor jou het beste traject uitwerken, met de nodige behandelingen, massages, voedingsadvies, enz… volgens jouw persoonlijke noden.

Lees meer

Yoga

Wil je jouw geest ontspannen en /of jouw lichaam fit en gezond houden? Neem dan een kijkje in onze rubriek Meditatie. Hier vind je ons aanbod van yoga, qi-gong en meditatiesessies.

LEES MEER

Aanbod unieke behandelingen

Ontdek ons uitgebreid aanbod van behandelingen

Energie & Emoties

Elaisa helpt je bij emotionele onbalansen en laat je energetische systemen vloeiend stromen.

Lees meer

Mind & Soul

Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaats vinden tot in je celgeheugen.

Lees meer

Detox

Ontspannen en ontgiften tegelijk? Dat kan met onze detox behandelingen.

Lees meer

Ayurveda

Ayurveda brengt ons terug naar het ritme van de natuur. Ayur betekent leven en veda is kennis.

Lees meer

Aanbod

Ontdek het volledig aanbod van Elaisa